Patologická žárlivost
Dobrý den, mám otázku jestli léčite i patologickou žárlivost...nikdy jsem nebyl u žádného odborného psychologa děkuji za odpověď
dle mých zkušeností může mít patologická žárlivost více podob a celou řadu příčin. Obvykle na první (vstupní) konzultaci posoudím, jaký typ léčby je pro dané potíže nejvhodnější a nasměruji klienta vhodným směrem.
Obdobné otázky
- Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, co mám dělat, když jsem zapomněla užít antikoncepci dva dny po sobě a dostala jsem to? V blistru mi zbývá posledních 5 tabletek, tak mám je teď dobrat nebo si vzít další až po skončení menstruace? Předem děkuji za odpověď
- Dobrý den. Dnešního dne, tj. 31.3. v pořadu "Sama doma" mě zaujala reportáž o léčbě inkontinence laserem. Je možné sdělit, v jakém lékařském zařízení mohu konzultovat můj zdravotní stav a podmínky, které se týkají právě této léčby. Děkuji,
- Dobrý den, prosím o sdělení, zda je nutné mít v těle alkohol, aby tuto závislost mohl terapeut s pomocí přineseného alkoholu BICOMEM odstranit .Děkuji za odpověď .Jarmila P.
- Dobrý den pane doktore tady chceme se zeptat na bolest zad a levé plotýnky a vždy to bolí na jiné straně přejíždí to ze strany na stranu tak bysme se chtěli zeptat čím byto mohlo být děkuji.P.S. Máme i těžkou hlavu mužeme se kvám obědnat?
- Dobrý den pane doktore chceme se zeptat na bolest zad a levé plotýnky a vždy to bolí na jiné straně přejíždí to ze strany na stranu tak bysme se chtěli zeptat čím byto mohlo být děkuji.P.S. Máme i těžkou hlavu
- Dobrý den, v oblasti za ohryzkem na krku cítím již několikátý rok tlak a nepříjemný pocit "knedlíku" v krku. Je mi nepříjemný například i rolák kvůli pocitu škrcení, i když není vůbec těsný. Krevní testy na funkci štítné žlázy mám v normě. Může být příčinou těchto obtíží i něco jiného, než štítná…
- dobrý den mám v pečí 10 letou vnučku je agresivní ve škole šikanuje děti nechce poslouchat nemá snahu se učít vubec si sní už nevíme rady.Děkuji za odpověd
- Dobrý den pane doktore. Mojí manželku bolí záda levá ploténka až křeče v rukou a celá záda a páteř. A mě celá záda a krční páteř a jde mi to i do ramenou jezdíto všude nevíme si rady tak se ptám vás.Navštěvujeme praktického lékaře Mudr Petra števka na brandýsku ale vždy nás odbyde slovi že to máme od…
- Dobrý den, máte smlouvu také s Oborovou zdravotní pojišťovnou? Ráda bych se u Vás objednala. Děkuji Markéta
- Dobrý den, Už jsem u Vás před časem byla. První návštěva a další návštěvy se cenově lišily, teď to vypadá, že cena je stejná. Je to tak? Děkuji Lenka Ch.