Dobrý den, už dva týdny mám nepříjemný tlak v hlavě, pocit těžké hlavy, menší závraťe a jsem dříve unavený než běžně (ale to netuším jestli s tím souvisí). Dělá mi to při téměř každé aktivitě, ale někdy se to trochu zlepší když se du projít ven. A vůbec nevím co by to mohlo být a špatně se mi s tím i učí (nemůžu se soustředit). Ale na dva dny se mi udělalo trochu lépe tak jsem myslel, že už to bude lepší, ale následující den se to znovu vrátilo. Myslíte že je nutná návštěva lékaře, nebo to časem se vyléčí samo ?
1 odpověď
Popisované obtíže mohou být prvními projevy jakékoliv poruchy počínaje poruchou zraku, nebo funkce páteře. Lékařské vyšetření včetně laboratorních testů v rámci preventivní prohlídky je plně indikované.
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.