Dobrý den, už 5 let jsem nebyla u zubaře, hrozně se bojím injekcí. Opravdu paničky, jednou jsem zubaře kousla do ruky, doteď se za to stydím. Existuje nějaká metoda umrtvení bez injekce, nebo mám stále smůlu a musím počkat až mi zuby vypadnou samy?
Moc děkuji za odpovědi.
Moc děkuji za odpovědi.
Dobrý den, tato možnost uspáni analgosedací u nás na klinice bohužel není možná. Nicméně se zkuste obrátit na Královské Vinohrady v pRaze a nebo Zubní Pekárek na Chodově.
Děkujeme AmbiCare
Děkujeme AmbiCare
Ano,analgosedace je možná, ale injekci dostanete tez, od anesteziologa,ale budete v polospanku a udělají vám toho více na ráz, provádí to soukromé kliniky a třeba i vojenská nemocnice.
Obdobné otázky
- Dobrý den, mám mírné bolesti v oblasti kloubu palce u ruky a rovněž ho mám mírně oteklý. Občas mám problém něco v ruce udržet.Potřebuji vědět na jakého specialistu se mám obrátit.
- Dobry den, potrebovala bych vedet, jak probiha hypnoterapie. Jake jsou rizika, prubeh a typy hypnotizace. Zda se da clovek zhypnotizovat nevedome nebo existuje urcity princip. Ptam se kvuli zname, ktera chodi na terapii a podobne nahodilosti se tam deji. Terapeut tvrdi, ze hypnozu nevyuziva..
- Dobrý den, přítelkyni se dělají velké modřiny po těle. Ze začátku byly malé ale po čase se začaly tvořit častěji a mnohem větší. Už byla na několika vyšetřeních ktera měla normální výsledky, kromě hematologie kde je nejbližší termín až letní mesice. Je to akutní případ ale ve 3 nemocnicích ji nebyli…
- Jsem babička dětí,kterýn matka zakazuje se mnou se stýkat.U psychiatričky matka tam docházela/mi bylo řečeno,že s dětmi mluvila a děti ke mě jako babičce chtějí/návštěvy/.Matka se to dověděla a děti převedla k jiné ordinaci.Nyní se soudíme o návště vy dětí 2hodiny za 14 dnů.Prý nyní děti návštěvy/procházky/se…
- Dobrý den, můžu pokládat telefonicky dotaz danému lékaři ohledně změny léčby u svého rodiče (seniora), kterou provedl při běžné kontrole? Tj. proč provedl změnu dávkování jednoho léku a proč změnil jiný lék u vysokého tlaku? Děkuji za odpověď.
- zmenšení očních víček je potřeba PN a jaká je doba rekonvalescence?
- Dobrý den, prosím o váš názor na léčbu kloubů metodou Orthokine ? A zda je tato metoda schválena Ministerstvem zdravotnictví ČR. Velmi děkuji za odpověď
- Dobry den,boli mě rameno jde to od krku asi od krčni pateře . Už to trva tak půl roku.Jeden den to je lepsí,druhy pak horší..Kam mám zajít na vyštření.Na RTG jsem nebyla.
- Dobrý den chci se prosim zeptat, již 2 a půl měsíce mám zablokovaná žebra a hrozné bolesti, po 6 infůzích jsem byla u rehabilitačního lékaře který mi žebra zmobilizoval a i bederní páteř odblokoval a esíčko. Po týdnu stále velké bolesti tak opět žebra a celou pravou stranu páteře od shora dolů 6x to…
- Dobrý den, minulý rok jsem prodělala operaci žlučníku laparoskopicky, pak jsem dostala do jizvy zánět a dva týdny ho léčila a nakonec cca tři měsíce na to se mi udělala kýla, kterou mi opět laparoskopicky v září 2017 operovali. Vše bylo v pořádku. Ted asi před dvěma měsíci jsem se necítila dobře a občas…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: