Dobrý den , téměř dva roky se léčím se šestkou dole, chodila sem na čištění kanálků, ale mám ten zub pod hnisem a moje zubní lékařka navrhla ať se obrátím na vás,navrhuje aby ste mi to vytrhli pod celkovou narkózou, u ní sme to zkoušeli ale psychicky jsem to nezvládla jak to bolelo, mám stoho panickou hrůzu.Bylo by možné to provést u vás pod celkovou narkózou?Děkuji moc
pod celkovou narkózou v naší ordinaci extrakce neprovádíme. Zkuste se obrátit na větší pracoviště, nebo fakultní nemocnice.
Dobrý den, na naší klinice bohužel celková narkóza není možná. Odkážu Vás na nemocnici Královské Vinohrady nebo Nemocnici na Karlově náměstí.
Dobrý den, v žádné naší ordinaci na Berounsku celkovou narkózu neprovádíme, nejbližší je vojenská nemocnice. Domnívám se, že extrakce šestky je pro stomatochirurga zákrok na 5 minut a to vše bezbolestně pod anestetiky. Zvažte ještě postup.
Obdobné otázky
- Dobry den, mate nekdo zkusenost s lecbou trichotillomanie? Trva u mne jiz nekolik let, posledni 3 roky si nevim rady a rada bych to dostala opet pod kontrolu. Dekuji
- Dobrý den,mé problémy stále trvají motaní hlavy slabé nohy brnění v rukách i nohách bolest krční páteře zalehlé uši a to vše už pět měsíců..Děkuji!!!
- Dobrý den mám spíš prosbu mám mladého muže a potřeboval by vaší pomoc má velké bolesti zubů a už dva dny hledá pomoc nikde se mu zatím nepovedlo dostat lékařské ošetření pro to se ptám pomohl byste mu od bolesti prosím . Děkuji
- Dobry den. Mám delší dobu problém s vytokama bílá barva bez zápachu. Můj Dr. Mi vždy dá nějaké léky ale nikdy to nezabere. Už menim Dr. Dekuji za odpověď.
- Dobrý den, měla bych prosbičku, snažíme se s manželem o miminko už 4 roky, a stále se nám to nějak nedaří?
- Dobrý den pane doktore.chtel bych se zeptá.. mel sem před nedávnem mustek jenze mel sem menší nehodu a můstek mi prasknul a časem mi vypadl i skorenem.bylo by možné udělat snimatelnu horní nahradu v nějakým kratkym časovým období.to jest cca do 6 dnu?děkuju za odpoved.mlada boleslav
- Dobry den ,jsem mam 10 let po ambulantni glebektomii, krecove zily,nicmene se mi udelala na vnitrni strane stehna dle lekare ve Vene Safene zatvrdlina po sonografii mi byla zjistena v zile tromboticka zmena ,pry to mam v miste ztrombotizovane pichala jsem si 2 baleni Arixtra 2'5mg a nosim jiz 3 mesic…
- Dobrý den. Jsem rok po prodělané CMP, pravostraná hemiraréza. Stává se pravidelně, že při spánku tak po jedné hodině, dostávám do pravé nohy silnou křeč a to hlavně v oblasti lýtka. Jediná pomoc je vstát a projít se. Je to nepříjemné a bolestivé. Prosím co s tím, děkluji.
- Dobrý den, hledám v Praze, ideálně okolí Prahy 4., pomoc psychologa, ke kterému bych se dostala na invalidním vozíku tzn. potřebuji bezbarierový přístup bez schodů s minimální šířkou všech dveří 70 a více cm. Prosím o radu, kam bych se mohla dostat. Předem mockrát děkuji za rady! M.
- Dobrý den, měl bych dotaz na alergology a popř. dermatology. Manželka je alergická na pyl, prach a roztoče. Manželka je z Chile, ale žijeme v ČR, zrovna prožívá své první jaro v ČR. Alergie se u ní vždy projevovala rýmou a svěděním očí, ale ted jí vyskákala po těle vyrážka, která hodně svědí, nejdřive…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: