Dobrý den přítel má 4 roky bolesti v koleni. Revma, a ult žil negativní. Na ortopedii rtg na artrózu negativni.už nevíme co s tím děkuji
4 roky bolestí kolenního kl naznačují poškození chrupavek zátěžových zon. Vhodná redukce hmotnosti ,pestrá strava či doplňky na regeneraci chrupavek např condrosulf 4OO či 8OO,vyzkoušet aplikaci obohacené krevní plasmy .
Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat na přípravek Duphaston. Lékař mi jej předepsal k užívání od 16-25 dne cyklu - 2 tablety denně. Od 5. tabletky je mi celodenne špatně. Je to způsobeno tím Duphastonem? Děkuji, Hezký den
- Dobrý den! Před časem jsem si rozbila chrupavky v kolenou. Artrskopicky opraveno co šlo. Šlo by při nadváze a věku 55 výměna kloubu, nebo záleží na nálaďe lékaře. Děkuji za odpověď a nashledanou
- Dobry den, rada bych se zeptala, mám tělíska jaydess 10 měsíců, teď mě zaskočil hnedo- krvavý výtok během ovulace, mám k tomu i nafouklé bříško, muže to být něco vážného?
- Dobrý den, před 10 dny jsem podstoupila odstranění kondylomat v oblasti vnitřních malých stydkých pysků CO2 laserem. I po 10 dnech mě stále pálí a bolí při močení a celkově mě ty místa po odstranění ještě bolí. Používám na to Bactroban a Macmiror. Jak dlouho to ještě tak může trvat?
- Dobrý večer. Mám nejspíše duševní problémy. Jedná se jak o mou kamarádku z minulosti, se kterou už nadále neudržuji kontakt. Jde o to, že když jsme s přítelkyní, má hlava je občas sama porovnává nebo si na ní jen prostě vzpomenu a v tu chvíli mi po zádech prodeje nepříjemný pocit. S tou kamarádkou jsme…
- Dobrý den, je mi 25 let. Mám dotaz ohledně spánku. Již od svých 15 let jsem pil alkohol a žil nezřízený život. Víkend pro mě v té době znamenal, že se konečně pořádně vyspím (někdy i 12 hodin). Dále trpím na nečinnost štítné žlázy (užívám Euthyrox). Přibližně před čtyřmi lety mi však tělo vypovědělo…
- Dobrý den,ráda bych věděla co znamená:RTG:bez přesv tramatu,nelze vyloučit drobnou abrupci z coronoidu co to pro mně znamená?.Děkuji za odpověď.
- Dobry den,mám týden po angine. Z ničeho nic mi začala rýma,únava,při fyzické zátěži nejsem schopna nic vykonavat. Bojím se ze se mi angina i něco jiného vrací. Horečku nemam,skoro 37. Poradíte mi,jak zrychlit lecbu? Či nevíte příčinu? Dekuju
- Dobrý večer.Prosím mám dotaz,synovi se udělal během 5-ti let 2× pásový opar na oku a trpí tak 4×do roka infekčním virovým onemocnením,také prodělal mononukeozu.Doporučili by jste mu,aby se obj.na imunologické vyšetření?Děkuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: