Dobrý den. Po říjnovém slabém udeření do hlavy se u mě objevily časté silné bolesti hlavy, motání, bolesti krční páteře a hlavně problémy s očima. CT negativní, EEG bez významného nálezu, oční v pořádku. Na MR nemohu vybojovat žádanku :( Nesnesu ostřejší světlo (PC, mobil, zářivka, světla z aut), ani hluk, oboje mi ihned působí velké bolesti, tlak v očích mám nepřetržitě. Poraďte prosím, kam dál se obrátit, už jsem z toho zoufalá! Předem Děkuji!
2 odpovědi
Je to problém pro neurologa, ale ne tak že bude hodnotit jednotlívé nálezy, ale bude to řešit kompletně..
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.
Dobrý den. Nevím , jak se řeší problémy kompletně, ale je možné, že Váš problém drobné poranění hlavy nezavinilo, spíše jen aktivovalo chronický kompenzovaný stav. Vaše potíže pocházejí nejspíše z měkkých tkání krční páteře.Nemá tedy význam stále dokola vyšetřovat mozek. Nic se nenajde. Řešení se jmenuje např. MD-Matrix.