Dobrý den. Neumím se vypořádat s minulostí, mám poruchy potravy. Často mě hlava posílá situacemi do minulosti a srovnávám lidi a situace. Mám epilepsii a jsem částo unavena a hádám se s přítelem kvůli lidem okolo nás nebo kvůli me mamce která mě ničí a ničí mě i můj přítel psychycky jde na mě a dělá mu to dobře.Zdaji se mi třeba 4 sny o minulosti a přítomnosti, spadají do sebe jedná se i o mé dětství, bylo tam trauma týrání žádná láska a já teď trpím a nevím jak z toho ven poraďte prosím. Děkuji
Dobrý den, podle toho, co píšete, Vám není dobře a sama uvádíte, že Vaše obtíže souvisejí s neuspokojivou situací v dětství. Nemohu Vám na základě podaných informací poradit nic jiného, než se objednat k psychoterapeutovi. Dovedu si představit, že pro Vás může být obtížné se někomu upřímně svěřovat s obsahy svého nitra, ale vězte, že skolený psychoterapeut s tímto počítá a je přirozené, že důvěra se musí vyvíjet postupně. Doporučuji Vám tedy vybrat si bez zbytečných odkladů psychologa/psychoterapeuta dle svých preferencí a objednat se.
Přeji Vám hodně zdaru v práci na sobě!
Přeji Vám hodně zdaru v práci na sobě!
Dobrý den, souhlasím s kolegou, doporučuji Vám najít si čas na sebe a ošetřit svou duši.
Přeji hodně štěstí a všeho, co potřebujete.
Markéta Řeřichová
Přeji hodně štěstí a všeho, co potřebujete.
Markéta Řeřichová
Dobrý den, posttrauma může člověka trápit velmi dlouho. Bylo by vhodné mít minulost v paměti jako součást své životní historie, která Vás už nebude obtěžovat a přinášet neklid. Potřebujete však psychoterapeutickou pomoc. Pak Váš život může dostat novou kvalitu a můžete jej prožít spokojeně a s nadhledem.