Dobrý den mám velký problém,nebyla jsem u zubaře x let,je to že můj bývalí zubař byl teror každá jeho návštěva byla utrpení a vždy jsem odcházela s nemilou bolesti,od té doby mám strach ze zubařu a nevim jak se překonat a zda existuje nějaká bezbolestná pomoc která by pomohla ????
Dobrý den, Vaše situace bohužel není výjimkou. Špatné, bolestivé zkušenosti se zubním ošetřením jsou většinou následek ošetření, kdy nebyly prostředky nebo postupy moderní stomatologie. Současný přístup k zubnímu ošetření je prakticky vždy díky anestetikům bezbolestný. Naopak odkládáním návštěv zubního lékaře se akorát zvyšuje šance, že se neléčený chrup bude projevovat bolestí.
Dobrý den. Pokud jste z Prahy nebo máte možnost dojíždět, mohli bychom Vás vzít .S pozdravem, Wabi clinic.
Obdobné otázky
- Dobrý den mám těhotenské příznaky Únava, bolesti prsů citlivé prsa, větší chuť k jídlu, stále musím pít bolesti zad a nohou bolesti pod bříšku, zvracení... Dnes jsem spinila a teď krvacim tak v normě...tak se chci zeptat jestli jsem tehu nebo nějaký problém zdravotní. Děkuji
- Dobrý den mám těhotenské příznaky Únava, bolesti prsů citlivé prsa, větší chuť k jídlu, stále musím pít bolesti zad a nohou... A dnes jsem trochu spinila a teď krvacim tak v normě... Co to může být? Jsem tehu nebo nějaký problém zdravotní. Děkuji
- Mám bolesti zad v bederní části. Co je nejlepší proti bolesti a aby se bolest nevracela?
- Dobrý den, chci se zeptat zda provádíte i metodu cvičení Ludmily Mojžíšové? Děkuji za odpověď.
- Dobri den pane Doktore byla jsem operovana bartolinky zlazi a rekonizaci delozniho cipku prosim vas o radu moc mne to pali zacala jsem krvacet tmavou krev neco mezi menstulaci a nevim co mam delat v českem krumlovje mi rekli na pohotovosti ze to nic neni a mam problem i sedetmuzete mi poradit vim to…
- Dobrý den, zajímal by mě názor na řešení stresové inkontinence laserem. Zda je to opravdu tak účinné jako klasická operace. Vyšetřena urologem jsem byla a je to na operaci. A popř. kde ji dělají. Děkuji J.
- Chtěla bych se zeptat, jsem teprve v pubertě, ale myslím si že mám dost divnou pokožku ne jenom na tváři, ale i po celém těle. U doktora jsem byla, ale ten mi nic neřekl. Mám dost pokožku suchou začervenalou a hlavně mooc citlivou. Někdy mi vadí i normální voda, po ní mi vyskáčou červené fleky po obličeji.…
- Dobrý den, je mi 21 let a chtěl jsem se zeptat, zda je normální, že mám někdy šourek sestouplý, něky ho mám normální a někdy v průběhu dne sestoupne dolů, že i penis je oproti tomu malý. Chtěl jsem se zeptat, jestli je to normální, nebo jestli by se to mělo řešit?
- Dobrý den, Před cca 10ti lety mi spadlo těžké břemeno na oba palce u nohou. Pod nehty se objevily hematomy, které se následně po delší době vstřebaly. Od té doby nehty nepřiléhají (jsou volnější i po stranách), jsou hrubé. V případě, že odstraním ostříháním větší část nehtu, je pod ním další nehet. Kožní…
- Dobry den, jiz pres rok mam problem s velkym nutkanim jit 'na velkou' kdyz jsem nervozni - coz se za ten rok stava cim dal casteji (temer kazdy den) a hlavne kdyz musim jit/jet nekam kde to (tolik) neznam. Velmi me to omezuje. Podle praktickeho lekare jsem ale zdrav. Muze se jednat ciste o psychicky…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: