Dobrý den. Mám pocit, že jsem v krizi. Ráda bych si domluvila schůzku, je -li to možné, jsem z Ústí nad Labem. Je mi 31 let, mám 15- ti měsíčního syna. Vždy jsem byla velmi empatická, ale po porodu se to ještě zhoršilo, že je to mnohdy neúnosné a mívám depresivní stavy mnohdy i z drobností natožpak z pádných důvodů. Nemohu přes všechnu snahu zhubnout (štítná žláza byla před rokem hraniční, nyní je již v normě. ) Vše si moc beru a zjišťuji, že ještě občas válčím s problémy a příkoří z dětství, smutkem z úmrtí dědy (skoro tři roky) a nenávratné vážné nemoci strýce - těžká mrtvice - nemůže se hýbat a mluvit. Chápu, že problémy k životu patří, ale přesto se mi nějak nedaří to překonat a srovnat se se všemi záležitostmi, kterých je spousta; více či méně zásadních. Potřebovala bych se s tím naučit pracovat a vyrovnat, získat nadhled. Předem moc děkuji, krásný den přeji!
je dobře, že si chcete říct o pomoc, někdy se toho v životě nahromadí více.
Kromě osobního setkání nabízím kombinaci schůzek i pomocí Skypu, pokud byste měla zájem.
Ať už vyhledáte pomoc kdekoli, přeju hodně štěstí.
Markéta Jarolímková
je dobře, že si chcete říct o pomoc, někdy se toho v životě nahromadí více.
Ať už vyhledáte pomoc kdekoli, přeju hodně štěstí.
Markéta Jarolímková
Dobrý den, mateřství nás někdy vrací zpět do dětství,
ke všemu, co se zásadně zapsalo do našeho nitra, ať si to pamatujeme nebo ne. Určitě bude dobré, když budete mít v psychoterapii čas sama na sebe, podívat se na svůj život a své pocity. Objednat se samozřejmě můžete, nicméně v Ústí doporučuji psychoterapeuta Vladimíra Šika, Ph.D.
Přeji hodně štěstí!
Markéta Řeřichová
Přeji hodně štěstí!
Markéta Řeřichová
Obdobné otázky
- Dobrý den. 15-ti letá vnučka má už třetí rok akné,je to čím dál tím horší.Začínalo to pár pupínky na čele,teď to má už i na celém obličeji.Kožní lékařka vždy předepíše nějakou mastičku,ale nic nepomáhá a zhoršuje se to.Děkuji za odpověď.
- dobrý den, mám dotaz ohledně své 2,5 leté dcery. je to krásná a moc šikovná holčička. Dcera je na mne docela fixovaná, snažím se to řešit poměrně častým kontraktem s jejími vrstevníky. Na druhou stranu máme dlouhodobý zatím nevyřešený problém s tím, že ji prostě nelze převléknout, učesat. jde o to že…
- Přepadají mne stavy, kdy se mi náhle udělá nevolno, je mi na omdlení, slabo, potím se.
- Dobrý den. V okolí není moc lidí, kterých bych se na toto téma mohla zeptat, tak píšu sem. Od malinka trpím žárlivostí, která mi komplikuje život v mnoha směrech. Je rok od roka vážnější. Chtěla bych se zeptat, jestli by bylo správné vyhledat odbornou pomoc, nebo jestli je i jiný způsob jak mou žárlivost…
- Dobrý den, už skoro 3 týdny mě bolí v podbřišku a mívám i křeče .. Je jedno jestli sedím, ležím nebo chodím... Boli mě to i tak... Bolest neni pořád.. Občas to přestane... Menstruace mi skončila před 6 dny... Akorát se bojím jít k lékaři... Mam z nich strach... A s přítelem se snažíme už rok o miminko…
- Dobry den, je mi 17 let a mam potíže s tim, ze nezvladam sve emoce. Na vsechno reaguji brekem. Nekdy sle brecim i kdyz opravdu nemam duvod. Z niceho nic me popadne sileny strach nebo panika nebo priserny smutek a proste hned brecim. Ve skole nekdy sedim a vylozene se klepu ikdyz se vubec nic nestalo..…
- Dobrý den je mi 58 a chtěla jsem se zeptat k jakému odbornému lékaři mám jít když mi náhodně p.lékařka na ortopedii v Plzni zjistila při laboratorních vyšetření vysokou hladinu močovou v krvi ,předepsala mi Milurit a za 2. měsíce má můj obvodní lékař udělat opět vyšetření ,zdali je to vyšetření nutné…
- Dobrý den, jako profesionální hasič nemohu sehnat zubaře, který má smlouvu s pojišťovnou MV. Můžete mi poradit, na koho se obrátit. Kde jsem se dotazoval, buďto měli plný stav pacientů nebo soukromé ordinace, kde byly až neuvěřitelné částky za provedené úkony. Děkuji Petr
- Dobrý den agama vousatá .nemá pohyblivou packu,,jako,když by ji neměl a má jí nateklou,co to může být?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: