Dobrý den, mám panickou hrůzu že zubaře a ošetření.Mé zuby také tak vypadají potřebují všechny vytrnout a udělat již umělé.Je možno trhat v celkové anestezii?
Dobrý den.Ano,dá se to udělat v celkové anestezii.
Obdobné otázky
- Dobrý den, Mám už asi půl roku třes rukou a nohou, bušení srdce, návaly horka, nevolnost a špatně se mi dýchá. Mám to ze stresu(úmrtí v rodině, hodně práce), lékař mi předepsal Sertralin Actavis- ten mi nezabíral, Lexaurin- ten si dávám jen když už mám opravdu takový ten stav, kdy se celá třesu a je…
- Dobry den. Zhruba pred tydnem jsem si vsimla male boule v strede hrudniku pod klicni kosti. Udelala jse mi take v tem miste modrina. Nikde jsem se neuhodila. Prosim o Vas nazor. Dekuji
- Dobrý den, je mi 12 a trochu se mi kývou ještě mléčné zuby horní trojky je to v pořádku? Za odpovědi děkuju.
- Dobrý den, už si asi 3 měsíce všímám ostré bolesti okolo mečovitého výběžku, bolest se táhne až pod pravé žebro, tedy bolí to jen na pohmat. Intenzivnější bolest je, když stojím, v leže bolest zas tak intenzivně nepociťuji. Trošicku mi příjde, jako by pravá strana břicha, v místě bolesti, byla lehounce…
- Dobrý den, ze stoličky 6 vlevo dole mi vypadla velká amalgámová plomba...zůstal mi tam vlastně pouze obvod zubu a uprostřed "velká díra"....lze zub nějak vyplnit a zachránit, nebo se musí vytrhnout, jak chce můj lékař ?? děkuji za odpověď
- Dobrý den pane doktore, je mi 14 let a mám strašně bolesti kolena hodně často sportuji poraďte mi co mám dělat
- Dobrý den již osmý rok mám problém se sluchem od rána do rána mám pískání hučení a jiné zvuky sice jsem dostala naslouchadlo ale když si ho dám mám bolesti v uchu a bolí mě hlava hodně špatně slyším já vím že mluví ale špatně rozumím dekuji
- kolik cca Kč provizorní zubní protéza stojí. Děkuji za informaci.
- Dobrý den, mám samovolný únik stolice již dva roky. Začalo to 1x za měsíc. Chodila jsem do nemocnice na cvičení a kontrolu pánevního dna. To nepomohlo. Na gastroenterologii /před měsícem/mně dali Duspatalin a měla jsem držet bezlepkovou dietu. Kolonoskopii jsem měla před 5ti lety a p.doktorka mi řekla,…
- Dobry den,je mi 65 let,mám abces hyždě který se vraci.Momentalně jsem měsíc po zákroku,ale rána stále není uplně zatažená.Jedna se jen o nepatrný výtok.Je možne použit i přirodní lečbu a jakou.Děkuji
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: