Dobrý den, je mi 24 let, před třemi dny jsem skolabovala (neupadla jsem). Po padu nepadu z kola (špatně jsem najela na patník a vyhodilo měto ze sedatka a šlapka mi sjela achylovku) se mi rozbušilo srdce při pokusu rozjet jsem nebyla schopna jet rovně. Šla jsem tedy pěšky za přítelem při ošetření nohy mi začalo být nedobře. Věděla jsem že se musím něčeho chytnout. S přitelem jsem komunikovala, ale byla jsem zesláblá, motala se mi hlava a stratila jsem zrak chvili jsem prý i promrkávala. Zrak se mi vracel postupně z ostrého světla, obrisů po ostrý obras se skvrnou zvlněného obrazu, ktera setrvala deláí dobu, ale nakonec taky zmizela. Podobná situace se mi stala cca před 2 lety v tramvaji kdy jsem dle jízdního řadu neviděla 6-9 minut, nasledně jsem smrkala krev (růžovo červený tekuty hlen). Před tím jsem stratila vědomí při zánětu po vytržení osmičky a ve 14 letech jsem měla krádkodobou paralízu (ochablost) dolních končetit. Prababička měla RS a mama se bojí dědičnosti této diagnozi. Delší dobu mám problém u učení s pozorností a špatně spím, dlouhodobě mám nízký tlak. Děkuji za odpověď.
1 odpověď
Dobrý den. Myslím, že odpověď jste napsala sama - nízký tlak. Dávejte si pozor na nepříjemné situace, především lékařské zákroky a drobná poranění. Předem bych vzal anxiolytikum - poradí Vám praktický lékař.
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.