Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Už delší dobu bych potřebovala vyhledat odbornou pomoc psychologa. Bohužel jsem nezletilá a rodičům říkat nic nechci, k psychologovi by mě nikdy nevzali. Linka důvěry je věčně obsazená a potřebovala bych to probrat s někým osobně. Bylo by možné přijít do ambulance sama?
ano, k terapeutovi můžete přijít sama, bylo by ale dobré mít souhlas rodičů, což ovšem neznamená, že jim po konzultaci terapeut bude volat a sdělovat jim obsah konzultace. Pokud souhlas rodičů získat nemůžete, můžete navštívit dětské krizové centrum ve Vašem kraji. Zařízení si vygooglujte nebo Vám ho může pomoci najít linka důvěry ve Vašem kraji. Nesmíme zde uvádět webové stránky, ale na www linkyduvery naleznete kontakt na všechny linky důvěry v ČR a myslím, že nebudou všechny obsazené.
Držím moc palce,
Stanislava Ševčíková
Držím moc palce,
Stanislava Ševčíková
Obdobné otázky
- velice prosim o informaci,jaka by byla cena celkove vyjimaci nahrady,je mi 53 roku, z duvodu dlouhodobeho uzivani leku mam velmi spatny chrup,castecne i parodontozu,mam pojistovnu211 ,MV.mnohokratdrkuji za odpoved.ped tremi roky jsem si nechalaudelat pevnou nahradu 4hornich zubu,cena 6000 kc,ktere se…
- dobry den pristehovala jsem se do bystrice u benesova a jsem strasnej strašpitel :) a vy mi prijdete super je mozne k vam prijit trapi mne tri diry v zubu a ktomu vsemu se mi dneska obevil vacek dekuji
- Lepíte prosím kamínky na zuby? Nemohu nikoho v Třebíči najít
- Dobrý den,mám prosbu,dá se pomoci člověku s každodenní chronickou migrenozní cefaleou,která je farmakorezistentní,aby se alespoň potíže zmírnily?děkuji
- Dobry den, Kdyz mi bylo 15 let, zhorsil se mi zrak. Zacala jsem nosit 0.5dioptrie do dalky na obe oci. Pote se mi zrak stale zhorsoval ale ne v zadne hrozne mire. Loni v cervenci jsem byla si napsat nove bryle. Tentokrat po nekolika letech se mi to zvedlo na 2dioptrie. Po 9ti mesicich jsem byla znova,…
- Prosim, kdyz nekomu diagnostikuji rakovinu zaludku.. Jak se to leci,? Je chemoterapie ucinna? Jsou pri nemoci bolesti? A jaka je prognoza? Da se to vylecit? A potom fungovat normalne? Dik, Hanka
- Dobrý den, moje dcera které je 16 let se mi svěřila ,že chodí s dívkou které je 20let je je romka ,prošla dětským domovem atd.Jak se mám v této situaci zachovat.Děkuji za odpověd.
- Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na koľko výjde u Vás celokeramicka korunka? Ďakujem
- Dobrý den, již před téměř třemi lety mi bylo sděleno že jsem.po vysazení antikoncepce onemocněla syndromem polycystických vaječníků, nevím přesně co to znamená pro mě kromě komplikací které zažívám. I přes veškerou mou snahu se vyléčit a vystřídání několika lékařů mi nebylo pomoci. Nyní o 25kg těžší…
- Dobrý den přeji, prosila bych o radu. Již pátý měsíc kojím, cca z 90 %, s kombinací UM a poslední 1-2 měsíce mi začaly, dle mého soudu, "velmi-hodně-moc, padat vlasy." Je mi 37 let. Žádnou hormonální antikoncepci jsem v posledních deseti letech neužívala. Těhotenství bylo standardní. Mateřství prožívám…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: