Světlogorská 2764, Tábor 39005
N
Nespokojená pacientka
U pana "doktora" jsem byla před 6 lety s dýchacími obtížemi, pan doktor ze mě udělal simulanta, velmi mě ponížil a poslal domů. Po dalším týdnu probděných nocích, kdy jsem se budila v 5 hodin ráno, protože jsem nemohla dýchat.... mě rodiče vzali do táborské nemocnice na plicní oddělení, paní doktorka zde byla moc milá, natočila mi spirometrii (stejně jako Budil, ale ten k tomu nic neřekl) a okamžitě poslala k MUDr. Kaslovi, tehdy ještě sídlícímu v nemocnici - nemohl uvěřit, že jsem byla ponechána bez medikace - bylo mi konstatováno, že jsem těžký astmatik, který má pouze poloviční kapacitu plic. K manželům Budilovým jsem jezdila od malička na alergologii - měla jsem stále rýmu, záněty spojivek a další klasické alergické symptomy - nikdo je nikdy neřešil. Alergie a těžké astma je klasický příznak hypochondrie, že pane doktore? Nejvtipnější bylo, když mě pak po 3 měsících pozval na kontrolu... to mě pobavilo. Nešla bych tam už ani za nic.... ani kdyby to byl poslední doktor na světě!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
jak poznám, že si sem nepíše sám pan doktor aby si udělal dobrou reklamu?
Pan doktor je velmi vstřícný a hlavně svému oboru velmi dobře rozumí.
Pavel
Pan doktor je velmi sympatický a svému oboru nepochybně rozumí. Mám s ním nejlepší zkušenosti.
Pavel, Bechyně
Ještě jako čerstvý středoškolák jsem k panu doktorovi jezdil na zátěžové testy kvůli vysokému krevnímu tlaku. Vždy se mile usmíval, občas zažertoval a své profesi dokonale rozuměl. Do ordinace se mnou vždy ochotně pozval i doprovod, poradil, popovídal si o problémech a přidal pár dobrých rad. Sestřička byla také na jedničku.