• G

K Martině Drobné docházím možná už 10 let, poprvé jsem na ni narazila v CKP Roseta. Potom mi někam utekla a já ji musela složitě hledat… ale našla! Její péče mi stále moc pomáhá, přicházím pochroumaná a odcházím s pocitem úplné lehkosti, nechápu, jak je to vůbec možné… Po letech zkušeností s mou krční páteří a s více než desítkou fyzioterapeutů vím, že svou práci dělá velmi erudovaně, vážím si jejich znalostí a dovedností. Moc Vám děkuji, Martino!

• jiné místo Jiný  •

Martina Drobná je fyzioterapeutka, která citlivě léčí nejen pacientovo tělo, ale i trpělivě naslouchá pacientovi a reaguje na jeho aktuální trápení a bolístky. Jsem velmi spokojená a opalovaně se k Martině Drobné vracím.

• jiné místo Jiný  •

U Martiny Drobné jsem absolvoval blok 6-ti návštěv kvůli zvláštně mimovolně zatnutým svalům na zádech, kterých jsem docílil kombinací přepracování a prodělání kovidu. Martina mi během těch 6-ti návštěv velmi výrazně pomohla, poradila ještě další triky jak zlepšit držení těla apod. a nakonec mě nasměrovala kam dál se zbytkem těch výše uvedených trablů, které pak už byly spíš neurologického charakteru. Přišlo mi, že na rozdíl od ostatních fyzioterapeutů, které jsem před tím vcelku marně vyzkoušel, Martina nemá jen pasivně naučené znalosti, ale že skutečně do hloubky rozumí tomu co pacientovi dělá i co mu radí za cvičení na doma.

• Š

K Martině chodím už nějaký čas. Vždy se mi věnuje, vyslechne mě a hlavně ví, kam sáhnout, jak ulevit. Chodila jsem k ní i v těhotenství a měla mou absolutní důvěru. Její přístup je velmi šetrný, zajímají ji pocity v průběhu i po terapii. Navíc je velmi příjemná, snaží se poradit, jak zlepšit postoj, posez při běžných činnostech. I když bych její služby ráda nepotřebovala, tak i přes tuto nepříjemnost se k ní ráda vracím.

Bc. Martina Drobná

Dobrý den, děkuji za krásné hodnocení.

Martina je člověk, který doopravdy pomůže. Věnuje se problému komplexně a vždy přesně ví, kam má "šáhnout". Beru její fyzioterapie nejen jako úlevu pro tělo, ale také pro duši. Martina je člověk na správném místě :-).

Bc. Martina Drobná

Moc děkuji za krásnou zpětnou vazbu!

• D

Martina is great. She helped me a lot to recover from my rotator cuff injury. I would recommend her to anybody needing a physiotherapist. She is very knowledgeable. And very nice.

Thank you so much!

• F

Velmi profesionální přístup. Bylo vidět, že slečna Martina ví, co dělá. Aktivně jsme hledali řešení problému (v mém případě problém s ramenem) a uzpůsubovali tomu cviky a celkový průběh terapie. Rozhodně mohu doporučit.

• jiné místo fyzioterapie  •

Bc. Martina Drobná

Děkuji za hodnocení. Přeji hodně štětí a silnou ruku při lezení :)

• Martina má velmi profesionální přístup. Bolest odstraněna a naučila cviky na prevenci. Doporučuji všem.

• jiné místo Bolesti zad v oblasti lopatek  •

Bc. Martina Drobná

Dobrý den pane Bartošku, moc děkuji za Vaše hodnocení!