MUDr. Martin Smoleja

Anesteziolog · Více

Certifikace a licence-
2. roky ve funkci vedoucího lékaře RZP Hodonín - pobočka Veselí n. M.

• Anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicína

Speciální anesteziologická ambulance

Masarykovo náměstí 35, Kyjov 69701

• Celková anestezie

• Lokální anestézie

Pan doktor Smoleja je ten nejlepší anesteziolog jakého znám. S klidem jsem mu svěřila celou svou rodinu a i mě několikrát uspával. I jako člověk je naprosto skvělý a dokáže perfektně uvolnit atmosféru. Velmi si ho vážím !

•  •  •

• I já se musím přidat ke chvále. Uspával mi ambulantně dceru a měl jsem možnost ho poznat i jako kolegu. Je to skvělý lékařa úžasný člověk. takových více.

• Odborník s lidským přístupem.

• Odbornik na svem miste zachranil uz mnoho zivotu a jeste zachrani a vyleci

já sjem s náím byl spokoje. Uspal mě, vythli mi zuby a šel jsem domů. Tak by to asi mělo být...

pan doktor je nejlepsi anesteziolig jakeho jsem kdy poznala a to jsem uz prosla mnoho zakroku behem sveho zivota.uspaval me dvakrat a jeho pece o pacienta je opravdu vyjimecna ,vrele doporucuji vsem a jsem presvedcena ze budete sdilet stejny nazor

Je to skvělý lékař a také výborný kolega a kamarád. Moc ráda na něj vzpomínám a přeju jen to nejlepší.

Pokud Vám bude opravdu Z L E , nemodlete se k Bohu a k tomu aby přijel MARTIN SMO ...

• S

skvělý lékař i člověk.