Sociální péče 12A, Ústí nad Labem
J.Ř.
Žádná komunikace po zaslání emailů s požadavkem o vysvětlení zdravotnickéhi postupu a pochybení u blízkého.
• Neurochirurgická klinika, Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Martina
Musím pochválit pana Sameše je to úžasný lékař jsem ráda že mě operoval zrovna on všem doporučuji
• Neurochirurgická klinika, Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem • Jiný •
Michaela
Absolutně nejlepší špičkový lékař! Je to anděl, zachránil mého brášku. Navždy mu budeme celá rodina vděčná, slova nestačí... děkujeme pane profesore, jste nadpozemsky... DĚKUJI za to jaký jste.
• Neurochirurgická klinika, Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem • Schwannom •
Viktor Onderišín
Ďakujem pánovi doktorovi Samešovi je to špičkový neurochirurg , mojej Mamke našli na mozgu nezhubný nádor ktorý rástol 5 rokov nikto na Slovensku o ničom zdravotníctvo nevedelo prirovnávali to k migrény nedávali jej na Slovensku žiadnu šancu na prežitie , bola to nočná mora skontaktovali sme sa s pánom primárom vybavil nám operáciu a nakoniec skončila dobre velmi mu pekne ďakujem za všetko jeblo výborný neurochirurg nemám proste slov ĎAKUJEM
• Neurochirurgická klinika, Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem • •
Ladislav Sendrei
Pan profesor Sameš pomohl mé dceři a za to mu budu navždy vděčný.Z hlediska odbornosti jí vyoperoval,neoperovatelný nádor u míchy a tak nás zbavil,naší černé můry,která zastihla naší rodinu.Musím napsat,že pan profesor je skromný,hodný a hlavně se chová ke svým pacientům,jako obyčejný člověk i když je takovým specialistou,ktarý zachraňuje,lidské životy.Neumím ani vyjádřit slovy,za záchranu naší dcerky...snad jen....bravo,bravo pane profesore a veliké.....DĚKUJI :-)
Vosahlikova
Pan profesor Semeš mi vyoperoval rozsahlý meningeom z mozku. Jsem opravdu ráda, že žiji v dnešní době a že jsem měla to štěstí a potkala právě pana doktora Sameše. Vděčím mu za svůj život. Nevím jak najít slovo, které má ještě větší váhu, než děkuju.
Eva Jarosova
Velmi mi pomohl s tátou a to pouze po telefonu. Dle mého je hodný, nezištný a sympatický a velký odborník
E
Eduard Novék
Byl jsem na neurochirurgickém oddělení po předchozím perfektním vyšetření,operován dne 29.5.2007 .Před tím jsem prakticky půl rtoku nemohl chodit,Rehabilitoval jsem a rehabilitoval jsem a měl jsem být trpělivý,Všechna vyšetření před tím ústecký svědčila snad o tom,že jsemzcela zdráv.Kdybych nebyl již od roku 1997 ve starobním důchodu byl bych jistě považován za simulanta.Tři dny po operaci v Ústí nad Labem jsem měl po problémech.2.5.jsem po dohodě ústeckou nemocnici opustil a odjel domů.Od té doby nemám žádné problémy s pohyblivostí.Jsem přesvědčen,že kdybych neabsolvoval zmiňovanou operaci byl bych jistě v nejlepším případě upoután na vozíku.
M.V.
Az nastala situace me vede k tomu, abych se take podelila o sve zkusenosti. Je tomu 10 let, co jsem podstoupila operaci mozku. Byla jsem prvni a nejmladsi pacientkou,kterou v prostred operace vzbudili. Vse velmi dobre dopadlo,je mi 28 let,pravidelne dojizdim na MR kontroly a je mi fajn. :o) Znamy bohuzel tez prodelava co ja a tak se mu snazim pomoci a jede se na jistotu do Ul, k panu prim. Samesovi. Verim, ze vse dopadne na vybornou.
Syřiště Josef, Ceska lípa
Prodelal,jsem zde operaci mozku,jsem moc nadseny z celym personalem,vse na jednicku