MUDr. Martin Müller

Rehabilitační lékař , Fyzioterapeut Více

Litoměřice 1 adresa

Číslo licence : 1173890197

Jsem absolventem 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy (2023) a aktuálně pokračuji v doktorském studiu v programu Kineziologie a rehabilitace. V rámci specializační přípravy se věnuji oboru rehabilitační a fyzikální medicíny se zaměřením na diagnostiku a terapii poruch pohybového aparátu.

Pro hlubší porozumění funkčním souvislostem jsem své vzdělání rozšířil také o bakalářské studium fyzioterapie. Soustavně se vzdělávám v odborných kurzech, včetně specializovaných školení muskuloskeletální sonografie, která se stala důležitou součástí mé klinické praxe.

Více O mně

Rehabilitace MUDr. Hassan Mezian s.r.o

Tylova 6, Litoměřice 412 01

• Rehabilitační léčba některých druhů funkční sterility metodou L. Mojžíšové

Nemůžu napsat nic jiného, než to co píší ostatní. Je to ten nej doktor u kterého se modlíte aby náhodou neodešel někam jinam a vy jste ho tím pádem stratili .. Je to opravdu p.doktor u kterého pacient najde tu oporu, kterou díky ostatním lékařům stratil. Jestli tato recenze má pomoct nějakému pacientovi který už stratil veškerou důvěru a pocit bezmoci, že lékař který by mu pomohl zkrátka není, věřte že je...a tím je p.doktor Müller...

• Rehabilitace MUDr. Hassan Mezian s.r.o Rehabilitační léčba některých druhů funkční sterility metodou L. Mojžíšové  •

• T

MUDr. Martin Müller je lékař, jakých je dnes už málo. Ke každému případu přistupuje svědomitě, s rozvahou a opravdovým zájmem o pacienta. Neřeší jen následky, ale jde i ke kořenům problému – hledá příčiny, souvislosti, naslouchá. Vysvětlí, poradí a nikdy nic neodbude. Vždy mám pocit, že mu na mém zdraví skutečně záleží.
    Děkuji za profesionální a lidský přístup.

• jiné místo Jiný  •

Velice milý a pečlivý lékař, vše mi podrobně vysvětlil, všechny mé otázky mi zodpověděl. Prohlédl mě opravdu velice důkladně. Byla jsem s přístupem maximálně spokojena.

• F

Přátelský pan. Líbilo se mi že jsem dlouho nečekal. Hlavně dostal jsem dobrou radu od pana doktora. Děkuji.

• V

Mladý, pečlivý lékař s lidským přístupem.
    Snaží se najít příčinu vzniklých potíží a jen tak Vás neodbyde. Za mě super. :)