Dykova 311, Mariánské Lázně 35301
Monika
S paní lékařkou jsem velice spokojená. Myslím,že s lepší ochotou a jednáním jsem se v lékařství nesetkala. Vše podrobně vysvětlí a je velice milá . Doporučuji
• Zdravotní péče v oboru TBC a RN • Jiný •
Výborná lékařka, ač jsem laik, prošel jsem ve svém životě spoustou plicních ord. a tak si troufám hodnotit. Nikdy jsem se nesetkal s takovou ochotou a profesionalitou jako u Mudr. Novákové !!! ač nejsem zrovna vzorný pacient dokázala prokazatelně můj zdravotní stav zlepšit o min. 60% . Předešlé hodnocení ve smyslu že neví co dělá je absolutní blbost!!!!! V. Vaněk
Paní doktorka je odborník, je velmi svědomitá, pečlivá, na každého pacienta si udělá čas, pacient vidí, že ji zajímá,že se mu snaží pomoci. Je laskavá a vše vysvětlí, pacient se nemusí bát se na cokoli z jeho diagnozy či zvolené léčby vyptat. Rovněž sestřičky jsou ochotné a milé, a to mají čekárnu plnou ještě dlouho před začátkem ordinační doby a často i po ní...
Velmi svědomitá a laskavá lékařka
vynikající odborník i člověk
E
Edita
Paní doktorka je opravdový odborník,má široké spektrum pacientů - od dětí a po dospělé, je pečlivá, na vše se vyptá, vše vysvětlí, zkontroluje, i při plné čekárně si vždy najde čas na pečlivé vyšetření pacienta, je laskavá a vstřícná,též její dvě sestřičky jsou milé a ochotné. Její ordinace a vystupování vůči pacientům by mohlo být vzorem pro to, jak má vypadat lékařská péče.