Marcela Bubníková

Kouč · Více

Jsem certifikovaná koučka specializující se na práci s úzkostí, strachem a nízkým sebevědomím. Pomáhám klientům zvládat negativní myšlenky, posílit vnitřní jistotu a najít způsoby, jak žít klidnější a spokojenější život. V práci s klienty se zaměřuji na vnitrni presvedčení a schmeta, používám empatický a bezpečný přístup. Společně najdeme cestu, která vás podpoří v překonávání obav i každodenních výzev.

Více O mně

• Konzultace online

700 Kč

• Koučování

700 Kč

• Koučování dětí, studentů a dospívajících

500 Kč

• Večerní konzultace 110 min

900 Kč

• S

Skvelá skúsenosť, Marcela je nie len empatická a vnímavá ale aj brutálne vzdelaná, vždy mi úzkosť vie reálne vysvetliť, pomenovať a problém sa už nezdá tak velký a už vobec nie neriešitelný. Ak si v akejkolvek životnej situácií a potrebuješ pomoc, odporúčam skontaktovať sa s Marcelou (: Ja osobne naozaj ďakujem

• Online konzultace - www.coach-marcela.com koučování  •

• N

Slecna Marcela mi velmi pomohla v tazkych a depresivnych situácia po jej online hodinách som zistila čo má vlastne napĺňa a ako pokračovať ďalej a hlavne mám iné myšlienky určite to nekoncilo len na pár hodinách a budem pokračovať ďalej lebo má to priviedlo k niečomu čo som naozaj neočakávala a som veľmi spokojná. Odporucujem myslím si že má dostatočnú prax a poradí v každom smere

• Online konzultace - www.coach-marcela.com Konzultace online  •

Naše sedenie s Marcelkou bolo od začiatku až po koniec super. Hneď od začiatku som mala z nej dobrý pocit a pozitívne vyžarovala. Už dlhšiu dobu som trpela úzkosťami a strachom, nič pozitívne som už v živote nevidela, samé nešťastie a negativita okolo mňa. Depresívne dni neodchádzali. Mala som strach už asi zo všetkého. No potom som dostala tip na Marcelku. Tak som si povedala že to skúsim. Nie som človek čo sa niekomu tak ľahko otvorí, nebolo to jednoduché ale teraz neľutujem. Mali sme dlhý rozhovor jak sa so všetkým vysporiadať a začať myslieť inak ako len negatívne. Čaká ma ešte dlhá cesta, ale verím že budeme spolu pokračovať a všetko sa časom zlepší, určite služby od Marcelky ešte využijem. Ochotná, milá a vzdelaná holka, aj sme si zavtípkovali odporúčam určite, Ďakujem .

• Online konzultace - www.coach-marcela.com koučování  •

• D

Marcela je skvělý parťák s výbornou energií a osobním přístupem, je vidět že má odborné znalosti nejen v koučování ale i v psychologii. Doporučuji

• jiné místo Jiný  •

• S

Spolupráca s Marcelou bola pre mňa super. Vie klásť tie správne otázky, ktoré ťa prinútia zamyslieť sa hlbšie a nájsť vlastné riešenia. Oceňujem jej prirodzenosť, empatiu a schopnosť vytvoriť bezpečný priestor, v ktorom sa dá otvorene hovoriť o čomkoľvek. Po každom stretnutí som odchádzal s jasnejšou hlavou aj konkrétnymi krokmi, ktoré mi pomohli posunúť sa ďalej

• Online konzultace - www.coach-marcela.com Konzultace online  •