Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíZkušenosti
Teri
Nejvíc nejlepší doktor. Milý, vstřícný, vše vysvětlí a ví co dělá! :-) Pokud hledáte a nevíte - pan Svoboda je jasná volba! :-) Stejně tak sestřičky.
GM
Velmi profesionální, dokáže vysvětlit podrobně léčbu. Co mi trochu vadilo, byl převis pacientů a dlouhé čekání, za které možná pan doktor nemůže, ale spíše zdravotní pojišťovna nebo nedostatek specialistů. Někdy mi připadlo, že pan doktor příliš řeší detaily a příliš léčí tam, kde to není zas tak potřeba.
Kubik B.
Profesionální přístup, příjemné vystupování a vše vysvětlí proč a jak:-) Jsem naprosto spokojen. Pana doktora Svobodu velice doporučuji.
bibopek
Zatím jediný lékař, který mi byl schopný dokonale vysvětlit, poradit a nasadit vhodnou léčbu. Na pana Svobodu nedám dopustit. Jestli o nějakém lékaři mluvím hezky a se vší vděčností, tak právě o panu Svobodovi. Skvělý přístup, perfektní péče. Michala
lepší alergolog v havlíčkově broděnení. Paní Fišerová je také dobrá, ale pan Svoboda je nejlepší.Petra
Výborný lékař,příjemný,chápavý.Mohu jen doporučit.
skvělý přístup k pacientům, stále sleduje nové léčebné metody a léky, trpělivě vyslechne, poradí, pro pacienta dělá maximum
profesinální přístup.
Mohu jen doporučit, příjemný ale přesto profesionální přístup
Výborný alergolog, milý, příjemný se snahou vždy pomoci. Spokojenost.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.