Karla IV. 220, Nový Bydžov 50401
E
Eva
Pan doktor mi nepomohl, mou chorobu nezná, respektive není čitelná z krevních testů. Pan doktor je milý ale na otázky se opakoval. V ordinaci má protivnou, arogantní sestru. Naštěstí mi pomohla jiná alergoložka, nemohu ji zde uvést.
• Alergologická ord., PL pro děti a dor. • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Pepča
Snad nejúžasnější PAN doktor, který opravdu rozumí svému oboru. Vše vysvětlí. Synovi řeší příčinu a konečně jsou výsledky. Jiní nasazovali hnusné preparáty, doporučovali hne dodstranění mandlí. Pan doktor je jiná liga.
• Alergologická ord., PL pro děti a dor. • alergie, imunita •
ambulka
Kdysi jsem k němu chodila na alergo s dítětem,to mu moc nešlo,asi byl ještě začátečník,tak jsme raději přestoupili ke zkušenejšímu alergologovi.Ale jinak ochotný a příjemný lékař.
Váš účet byl odstraněn
Jako malá jsem k němu chodila na alergo, moc milý, příjemný, vždy jsem se tam těšila (a že to se o jiných doktorech říci nedalo).
T
Tomášová
Výborný pan doktor, příjemnějšího a vstřícnějšího lékaře jsem nikdy nepotkala. Vždy se k němu i sestřičce těším. Mohu ho všem vřele doporučit.
Vysloužilová Veronika
Velmi doporučuji.Skvělý lékař a lidský přístup,ochota vždy odpovědět na jakoukoli otázku!!Děkuji za skvělé lékaře,mým dětem jsem nemohla vybrat lepší!!!
Nejlepší lékař a setřička, které znám. Pan doktor je velký odborník a je velmi milý.
Naprostá spokojenost, bezvadný přístup.
milý, ochotný... rozumí svému oboru... děti ho milují
Pan DR.je kapacita,léčí mi oba kluci,nad kterými si nevědělo rady víc lékařů,starší je po jeho roční inteznivní léčbě již dva roky bez větších potíží,takže mockrát děkuji za přístup,laskavost a hlavně Vaši odhodlanost najít za každou cenu příčinu potíží,což většina lékařů nedotáhne do konce,takže super a všem DOPORUČUJI Benischová a klučíci