MUDr. Ladislav Horký

Alergolog · Více

Nový Bydžov 1 adresa

Alergologická ord., PL pro děti a dor.

Karla IV. 220, Nový Bydžov 50401

• E

Pan doktor mi nepomohl, mou chorobu nezná, respektive není čitelná z krevních testů. Pan doktor je milý ale na otázky se opakoval. V ordinaci má protivnou, arogantní sestru. Naštěstí mi pomohla jiná alergoložka, nemohu ji zde uvést.

• Alergologická ord., PL pro děti a dor. Jiný  •

Snad nejúžasnější PAN doktor, který opravdu rozumí svému oboru. Vše vysvětlí. Synovi řeší příčinu a konečně jsou výsledky. Jiní nasazovali hnusné preparáty, doporučovali hne dodstranění mandlí. Pan doktor je jiná liga.

• Alergologická ord., PL pro děti a dor. alergie, imunita  •

• A

Kdysi jsem k němu chodila na alergo s dítětem,to mu moc nešlo,asi byl ještě začátečník,tak jsme raději přestoupili ke zkušenejšímu alergologovi.Ale jinak ochotný a příjemný lékař.

• Jako malá jsem k němu chodila na alergo, moc milý, příjemný, vždy jsem se tam těšila (a že to se o jiných doktorech říci nedalo).

• T

Výborný pan doktor, příjemnějšího a vstřícnějšího lékaře jsem nikdy nepotkala. Vždy se k němu i sestřičce těším. Mohu ho všem vřele doporučit.

• V

Velmi doporučuji.Skvělý lékař a lidský přístup,ochota vždy odpovědět na jakoukoli otázku!!Děkuji za skvělé lékaře,mým dětem jsem nemohla vybrat lepší!!!

• Nejlepší lékař a setřička, které znám. Pan doktor je velký odborník a je velmi milý.

• Naprostá spokojenost, bezvadný přístup.

• milý, ochotný... rozumí svému oboru... děti ho milují

• Pan DR.je kapacita,léčí mi oba kluci,nad kterými si nevědělo rady víc lékařů,starší je po jeho roční inteznivní léčbě již dva roky bez větších potíží,takže mockrát děkuji za přístup,laskavost a hlavně Vaši odhodlanost najít za každou cenu příčinu potíží,což většina lékařů nedotáhne do konce,takže super a všem DOPORUČUJI Benischová a klučíci