Veterinární ordinace

• Oční vyšetření

• Základní vyšetření

• Zubní vyšetření

• Vyšetření moči u zvířat

• Vždy jsem byla s prací pánů doktorů spokojená. jediné sna co mi vadilo, bylo, že odčervují stále stejným přípravkem, ale to se dá vyřešit koupení odčervovací tablety v lékárně. Dnes jsem ale spokojená opravdu nebyla. Nechávala jsem psa naočkovat a až doma jsem zjistila, že vakcína má expiraci koncem dubna příštího roku a tento fakt mi nebyl zdělen a další návštěva je v očkovacím průkazu napsána až na prosinec 2017. To znamená, že 3/4 roku by můj pes nebyl chráněn. A je úplně jedno, že to očkovala paní doktorka. Evidentně tam tím očkují všichni. Kdyby na to aspoň upozornili... Proto si prosím kontrolujte po svém lékaři ještě v ordinaci expiraci očkování. Stalo se mi to poprvé, ale dost mě to naštvalo.

MVDr. Josef Tabery

ráda bych vás,byť zpětně, opravila ve vašem omylu. Datum expirace na vakcině znamená termín, do kdy je možné aplikovat látku zvířeti, ne terrmín ukončení funkčnosti. A co se týká odčervovacích tablet, používáme minimálně 4 různé přípravky. Hezký den, Bára Poulová, Veterina Tabery

• Pane doktore,chtěla bych Vám /a samozřejmě i setřičce z Lubné/ poděkovat za péči a vstřícnost,kterou jste věnoval nám i našemu Nerovi.Ztotožňuju se se všemi ,kteří sem napsali,neznám nikoho takového v našem okolí.Ještě jednou děkuji.
    Zároveň bych Vám chtěla do nového roku popřát hodně zdraví,štěstí,ať Vás potkávají jen samé příjemné věci a milí lidé. Krejčí Polička

• I

Po odchodu pana Teplého jsem dlouho hledala veterináře pro svoje kočky.Někoho pro koho budou zvířata na prvním místě,někoho kdo umí cítit a soucítit a pochopiteně léčit.Někoho komu budu moci s duvěrou svěřit své zvíře.Toho člověka jsem našla v panu Taberym.Děkuju za všechno.

Pan doktor je velice vstřícný, zvířátka nám vždy kompletně prohlédne a oočkuje, ne jako například v Pardubicích, kdy nám králíka ani neprohlédli očkovali přes přepravku.
    Je vidět, že ke zvířátkům má kladný vztah. Velice doporučuji. Jezdíme k němu až z Pardubic

• pan doktor nekouká na ordinační hodiny a jestli ma zrovna oběd či ne,fenu(11let)mi odoperoval akutně vlastně přes noc a i když prognoza nebyla dobrá ,pes mi snad omladl.A to vše za minimální cenu.100% doporučuji.

Pan doktor je úžasný, odborník, a také až příliš levný...:-)