Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Vladka Prosova
Je velmi pečlivý, ochotný a pacient je pro něj důležitý. Jsme rádi, že se o nás stará zrovna on a jeho ilá paní. děkujeme
Lucie Kaftanová
Musím souhlasit s názorem jednoho z hodnotitelů- pane doktore, děláte čest doktorům, která v Mostě v posledních letech tak utrpěla. Velmi jste mě překvapil, jakým způsobem jste se mnou, jako pacientkou hovořil, jakým pečlivým způsobem bez ohledu na to, kolik času to zabere, jste mě vyšetřil a kolik času věnujete i rozborům Holterů. Tři roky řeším zdravotní problémy, které mi velmi změnily život, a poprvé mám pocit, že mé problémy opravdu někoho zajímají a pevně doufám, že se i vyřeší. S takovou pozorností jsem se rozhodně nesetkala v nemocnici v Ústí nad Labem ani v Praze na Bulovce. Jsem Vám velmi vděčná. Vaše pacientka Lucie Kaftanová
~
je to dobrý kardiolog,když potřebuji,pomůže co nejdříve může,a se vším čím můžeJ
~
Jeho vstřícný a laskavý postoj k pacientovi, se opírá rozsáhlé odborné vědomosti, podpořené vynikajícím technickým zázemím. Na základě jeho (o víkendu prováděné)analýzy tlakového a EKG holteru, mi nemusel být implantován lékařem v Poděbradech doporučený kardiostimulátor, což při kontrole mého bybasu respektovala i nemocnice Na Homolce. Při následné kontrole mě kromě podrobného vyšetření srdce provedl (na základě výsledků velice rozsáhlého souboru krevních testů) i echo vyšetření žlučníku, ledvin, jater..., které se této lékařské pozornosti dočkaly poprvé v mém životě. K mé spokojenosti s jeho ordinací nepřehlédnutelně svou vlídností a odborností přispívá i jeho manželka (lékařka?), která mu v ordinaci vytváří skvělé zázemí ve funkci zdravotní sestry.
Šramková Libuše Most
jsem u lékaře. Dr. Krále již rok a za ten rok jsem absolvovala pár vyšetření, a jsem spokojená. Přístup k pacientům velmi vstřícný, cítíte se v jeho ordinaci uvolněně, a jistě. Máte před sebou odborníka.... doporučuji je skvělý.
Pacientka
Já si vážím pana doktora, protože mi zachránil život. Je milý, ochotný a rozumný. Ordinaci ma velmi pěknou a má velice milou sestřičku. Jsem s ním velice spokojená a doporučuji.
romantika123
Pan doktor Král,je opravdu důkazem toho,že je hoden Hypokratovy přísahy.Dělá čest své lékařské specializaci,každý lékař v Mostě,by si ho měl vzít za vzor a příklad.Jako jediný
v Mostě dělá čest všem doktorům!Chci mu tímto poděkovat za jeho příkladný přístup k pacientům,za jeho lidskost,a příkladnou odbornou specializaci.Takových více...A hlavně v Mostě...
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.