Odborná ambulance TBC a respir. nemocí

Na Burince 132/III, Sušice 34201

S paní doktorkou je špatná komunikace. Pacientovi nevysvětlí a ani se nesnaží vysvětlit problém jeho onemocnění. V mém případě, kdy jsem byla pacientkou u paní doktorky Jakešové 4 roky, léčila jsem se na astma, mě paní doktorka nevyšetřila v době, kdy jsem měla těžké astmatické záchvaty s odůvodněním, že nejsem objednána a poslala mě domů s tím ať přijdu druhý den, že se jim jedna objednávka zrušila. Vlastně mě neposlala domů paní doktorka, ale sestřička. Paní doktorka neměla čas ani se mnou hovořit.

• Odborná ambulance TBC a respir. nemocí Jiný  •

• C

MOJE PANI DOKTORKA ?CO O NI RICI ? JE TO ME ZLATO A JSEM STASTNA ZE JI TADY V SUSICI MAME MOC ME POMAHA A JA MAM TAK SKRZE NI A JEJI LECBU KVALITNEJSI ZIVOT NEDOVEDU SI PREDSTAVIT ZE JI NEMAM DEKUJI .NO A SESTRICKA JE TAKE UZASNA .

S prací paní doktorky jsem velmi spokojen: vstřícná, lidský přístup. Má o mě zájem, nejsem jen rodné číslo. Má na mě čas.V ordinaci, ale také u sestry se cítím dobře. Takto by to mělo normálně fungovat u lékaře.Děkuji.

• Neřekla bych, že je nejlepší. Mojí mamince po rengenu našla nějaký nález. Prý, něco tam je, ale uvidíme za rok. Po roce diagnostikovala rakovinu plic s tím, že je již pozdě a mamince je už 82 let, život si prožila a nedá se s tím nic dělat. Po návštěvě spec.pracoviště jsem se od tamější primářky dozvěděla, že maminka má všechny ostatní orgány v naprostém pořádku, nádor na plicích stačil ozářit, zapouzdřil by se a maminka mohla žít dalších 20 let. Těžko se to odpouští.
    M.

• Je to velmi dobrá lékařka.Já ji osobně nevštěvuji asi 7 let a jsem s ní velmi spokojen.Pomůže nejen po lékařské stránce,ale i po psyfické což je někdy více než lépe.Paní doktorko přeji vám moc a moc spokojených pacientů.

• Jw to velmi dobrá,svědomitá a milá paní doktorka.Navštěvuji ji už 7 rok a jsem s jejími službami velice spokojen.Paní doktorka je velmi dobrá,milá a ochotká co je i po psychické stránce z pohledu pacienta Velmi důležité.

• Několikrát jsem byl u paní doktorky vyšetřen.Jí děkuji, že ještě žiju. Velké Diky

• je skvela a hlavne umi pommoct..

• Skvělá paní doktorka, moc ji děkuji zachránila mi dceru a hodně pomohla i mě samotné, když někdo potřebuje pomoc neodmítá!!! je fajn lidská a super