Laserové centrum

Růžový Kopeček 11, Cheb 35002

Doktor Révay je neskutečný odborník, který mi dokázal během dvou návštěv rekonstruovat zanedbaný chrup. Pro mě je to přímo kouzelník.

• Laserové centrum oprava chrupu komplexně  •

• Lékař, který opakovaně svou nedbalostí usmrtí jiného člověka a dosud stále není odsouzen, přeci nemůže mít už žádné pacienty. Copak se najde někdo, kdo by takové zrůdě svěřil své zdraví?
    Absenci spravedlivých zákonů můžeme částečně nahradit svým přístupem a sice, že těmto lidským hyenám budeme dělat co největší negativní reklamu a tím ho připravíme o zdroj peněz.Co je to Lázeňský Dvůr Ostroh??

Za soukromí pana doktora se vayjádřit nemohu. V ordinaci podle mého názoru a zkušenosti to je velice šikovný a erudovaný člověk na svém místě, který ví, co dělá a vždy jsem v jeho ordinaci byl přijat vstřícně a ochotně a vždy mi pomohl.
    Víte, lékařství je věda, nikoliv pásová normovaná výroba, u které dochází k minimálních odchylkám a která je dána technologií.

• V

Nedorucuji, mel aktivnejsi pristup k nemeckym obcanum, nez k VZP pojistencum. Neustale zpozdeni v ordinacni dobe, objednani v 8hod. znamenalo prijem v 11hod. Prohlidka trvala maximalne 5 minut, po 14-ti dnech mi zanet moudraku lecil uz jiny zubar..

• E

Pan doktor Revay je arogantní zbabělec jež se vylíže ze všeho. Zabití dvojice mladých lidí mu určitě vyléčí delší zdravotní dovolená spojená s pobytem v rakouských Alpách. Jenom doufám že mu někdo jiný mezitím zabije alespoň jednoho člena rodiny ve stylu zub za zub, oko za oko.

• Je to zločinec
    Hodnocení bylo "vynulováno". Důvod: Obsah komentáře neuvádí žádný důvod.

Lékař ,který zaviní dopravní nehodu a odmítne zkoušku na alkohol by neměl vůbec být mezi námi doufám že dostane přinejmenším doživotí.
    Hodnocení bylo "vynulováno". Důvod: Obsah komentáře neuvádí žádný důvod.

Jestliže si v podnapilém stavu sedne za volant a zabije mi mladčího brášku, připraví tak 2,6,7leté děti o tátu tak si nic než jen to nejhorří nezaslouží !!!!! Samozdřejmě jemu se nic nestalo, auto si koupí nové peněz má jako šlupek !! http://www.ct24.cz/doprava/43246-na-sokolovsku-se-pri-nehode-zabili-dva-lide/diskuse/

Hodnocení bylo "vynulováno". Důvod: Obsah komentáře neuvádí žádný důvod.

Co dodat k nehodě, která se stala nedávno.Pane měl by jste se dát do kupy.To co jste provedl není u normálních lidí normální.

• T

Nejhorsi co znam.
    Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.