Zaměřuji se na pracovní a životní spokojenost introvertů. Pomáhám lidem pojmenovat, co přesně chtějí a dosáhnout toho! Provázím klienty, kteří hledají cestu k sobě, nevědí, jak dál v životě, v práci nebo podnikání. Soustředím se na ty, kteří chtějí opustit staré nefunkční programy a nastartovat nové nebo chtějí zdokonalit již fungující metody. Jsem profesionální transformační kouč, v individuálních zakázkách jsem strávil již více než 1000 hodin. Jsem držitelem certifikace ACC u Mezinárodní federace koučů (ICF). Klienti, kteří za mnou přichází, často … -> jsou ve stresu a pod tlakem, -> necítí se dlouhodobě dobře, -> zažívají pocit frustrace, -> velmi špatně se soustředí, -> točí se v bludném kruhu, -> nemají si o tom s kým promluvit, -> dělají hodně věcí najednou, ale často ne ty, které chtějí. Máte to podobně? Co kdyby vám naše spolupráce přinesla … -> nastavení cítit se skvěle? -> více energie, že byste mohli rozdávat? -> více času na to, co vás baví? -> cítit se, že zvládnete cokoliv? -> zvýšení sebedůvěry? -> být šťastnější? -> nebýt zahlceni? -> zbavit se z velké části stresu? -> balanc mezi pracovním a soukromým životem? -> odbourání obav z předávání zodpovědnosti na tým? -> mít jasno, co je pro vás důležité a jít si za tím?
Investice do koučinku u mě není výdaj, je to cesta k dlouhodobé mentální síle, radosti ze života a skutečnému posunu ve výkonu i osobním růstu. Pokud vás trápí, že nejste tam, kde byste chtěli být a chcete konečně změnit svůj přístup a výsledky, pojďme to společně rozjet.
Pacienti, které ošetřuji
Koučování
Od 2 200 Kč -
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Jaromír Otava, Acc (Icf)? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor