MUDr. Jana Imlaufová

Alergolog Více

Chrudim 1 adresa

Alergologická ambulance

Fibichova 41, Chrudim 53701

Skvělá paní doktorka hodně mi pomohla, příjemná a profesionální ví jak pomoci aby se člověku ulevilo . Sestřička velmi příjemná.

• Alergologická ambulance Jiný  •

Paní doktorka i sestřička jsou úžasné. Není co vytknout, můžu jen chválit, léčba pomáhá.

• H

Velice vstřícná, ochotná, sestřička taktéž - spousta by si z nich měla vzít příklad

• Velice vstřícná,ochotná a její léčba mě velmi pomohla.
    Vřele doporučuji.

• K paní doktorce chodím už dva roky a maximální spokojenost. Se sestřičkou jsou velmi příjemné a ochotné.

• Neznám lepší paní doktorku. Pro ty, co sem píšou, že potíže mají stále: asi jste nepochopili, že prášky Vás z alergie nevyléčí, ale pomůžou Vám je zvládnout v rámci možností.

• Hodná, milá, vstřícná. Jsem spokojená.

Naprosto příjemná paní doktorka i sestra.Výrazně mi pomohla. Byl jsem u různých specialistů a teprve ona mi opravdu pomohla. Vše vysvětlí, nic nezanedbává.

• R

Musím paní doktorku velmi pochválit,je milá a velmi pečlivá.Při prvním sezení se na vše pečlivě vyptá a pak řeší.Mám s ní jen dobré zkušenosti a mohu jí vřele doporučit.

• A

je výborná