Externě spolupracuji s Českou Spořitelnou, psychoterapeutickým centrem SANTEA, Sociální klinikou a Univerzitou Karlovou jako kouč a psychoterapeut.

S klienty využíváme jak podpory západní psychoanalytické psychologie, tak techniky používanými v učení jógy, meditacemi a mindfulness.

Spolupracuji s lidmi z mnoha různých oborů, které spojuje jedno – chtějí na sobě pracovat a něco ve svém životě změnit. Nejčastější záměry, se kterými klienti přicházejí do terapie jsou:

Lépe porozumět sami sobě, zbavit se starých vzorců, pěstovat v životě kvalitní vztahy. Být celkově spokojenější, dovolit si a umět prožívat vědomé bytí tady a teď.

Psychoterapii vnímám jako léčbu nasloucháním, povídáním a ještě lépe vztahem. Je to důvěrný svět, který tvoří klient i terapeut a kde klient (i terapeut) objevuje, mění a přijímá sám sebe.

V koučinku trénuji další kouče, pracuji se studenty, kteří chtějí v budoucnu stanout ve svém oboru na špičce a hledají motivaci, disciplínu i opravdový smysl své práce. S podnikateli hledáme způsoby, jak si vybudovat vizi, plánovat a realizovat cíle a udržet work-life balance.

Sejít se můžeme po předchozí domluvě v kanceláři v SANTEA – terapeutické centrum, Palác Ymka, Na Pořící 12.

NA ČEM S KLIENTY PRACUJEME:
Osobní a profesní rozvoj
VÝCVIKY A VZDĚLÁNÍ:
Mindfulness Based Stress Reduction – 8 týdenní výcvik podle Jona Kabat-Zinna
Pražská psychoterapeutická fakulta (PVŠPS) – obecná psychologie
Česká společnost pro psychoanalytickou psychoterapii – specializované přednášky
Psychodynamický terapeutický výcvik
Dvouletý výcvik v koučinku (Smart Coaching)
Výcvik v práci s mimořádnými stavy vědomí (Stargate)
Výcvik autogenního tréninku podle J.H. Schultze
Výcvik nenásilné komunikace podle Marshalla Rosenbergera
Výcvik učitelů jógy (MŠMT a Kundalini Research Institute)
Vysoká škola finanční a správní o.p.s
PRAXE:

• Konzultace pro páry

• Koučování

• Partnerská psychoterapie

1 000 Kč

Jsem moc rád, že jsem na sobě začal pracovat a ještě radši, že mi s tím pomáhá právě Honza. Spolupracujeme už přes rok a vděčím mu za to, kam jsem se posunul.

• SANTEA koučování  •