Jsem psycholožka, krizová interventka a systemická psychoterapeutka ve výcviku a nyní poskytuji online psychoterapeutické konzultace dospělým a mladistvým.
Soustavně se vzdělávám, zejm. v komplexním psychoterapeutickém výcviku Cestou systemických terapií, a dalších odborných kurzech. Řídím se etickým kodexem ČAP https://czap.cz/ochrana-klientu.
Při studiu psychologie jsem dva roky pracovala na OSPOD, kde jsem hájila zájmy ohrožených dětí a podporovala je při rozchodech rodičů, po dokončení studia jsem nastoupila jako dětský psycholog v intervenčním centru pro děti zasaženými násilím a jako manželský a rodinný poradce v Psychocentru v Jihlavě a v Třebíči.
Nabízím prostor, kde můžete mluvit otevřeně a bez obav z hodnocení. Společně budeme hledat nové úhly pohledu, cesty k porozumění tomu, co se vám děje, a možnosti, jak se cítit lépe ve vztazích i sami se sebou. Moje práce stojí na respektu, naslouchání a na přesvědčení, že změna je možná.
- Poradenská psychologie
Konzultace online
1 000 Kč -
Psychologické konzultace
1 000 Kč -
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Hana Kopáčková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor