Kouč · Více

Číslo licence : 2023/45

Jsem certifikovaný kouč zaměřený na osobní rozvoj a duševní rovnováhu.

Provázím lidi při zvládání stresu, budování návyků a při cestě, jak vrátit do života více klidu a jistoty.

Nevěřím ve složitá řešení – věřím v malé kroky, které vedou k velkým změnám.

V sezeních kombinuji koučovací přístup Johna Whitmora, principy psychologie a meditaci, aby se člověk mohl vrátit k sobě.

Společně najdeme cestu, jak žít se zdravou myslí a větší lehkostí.

Více O mně

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí
Děti

• Konzultace online

Hrazeno pojišťovnou

• Koučování

1 350 Kč

• Koučování dětí, studentů a dospívajících

800 Kč

Byla jsem příjemně překvapena. Pan Blažek je naprosto profesionální a zároveň velmi empatický. Rozhovor byl plynulý a přirozený. Máte pocit bezpečí a nebojíte se svěřit i s nepříjemnými věcmi/pocity. Pan Blažek umí opravdu naslouchat a vše dokáže srozumitelně vysvětlit. Vřele doporučuji.

• Online konzultace Konzultace online  •

Filip Blažek

Moc děkuji za vaše slova. Jsem rád, že jste se během rozhovoru cítila bezpečně a že pro vás byl přirozený a užitečný. Velmi si toho vážím. Pokud budete kdykoli potřebovat pokračovat, jsem tu pro vás.

Skoro rok a půl jsem váhal kam se ve svém životě posunutou po skončení VŠ. Stačila mi 1 konzultace s Filipem a mé myšlenky se usměrnily, pomohl mi zorientovat se v mojí situaci. Díky jeho výbornému přístupu a využití i jiných technik než jen rozhovoru se mi povedlo vybrat si svůj cíl a naplánovat si menší cíle, které mi pomáhají držet směr. U Filipa velmi oceňuji přístup, využití různých technik a flexibilitu.

• jiné místo Jiný  •

Filip Blažek

Děkuju za krásnou recenzi. Jsem rád, že ti jedno setkání pomohlo ujasnit směr a rozdělit si cestu na konkrétní kroky. Oceňuju tvoji otevřenost i chuť na sobě pracovat — bez toho by to nešlo. Kdykoli budeš chtít pokračovat, rád tě znovu podpořím.

• E

Na couchovani s Filipem jsem nešla s jasnou představou, co bych chtěla. Zvlášť protože ho znám už delší dobu a běžně mluvíme i o osobních věcech. Už po prvním sezení jsem ale byla překvapená, jak lehce se mi sdílí moje myšlenky a výzvy. Necítila jsem se hodnocená ani do ničeho tlačená, jen jemně ale strategicky vedená k vyřčení toho, co chci a jak bych toho chtěla dosáhnout. Kombinace prostoru pro vysvětlení mých procesů a použití imaginativních technik mě pomohla si najít odpovědi sama v sobě a do velké míry se zbavit neustálých pochyb. Děkuju za sezení.

Filip Blažek

Děkuju za tak upřímnou recenzi. Jsem rád, že pro tebe bylo sezení bezpečným prostorem a že ti kombinace rozhovoru a imaginace pomohla najít vlastní odpovědi. Vážíme si dlouhodobého vztahu o to víc — a jsem rád, že i přesto ses cítila vedená a ne hodnocená. Kdykoli budeš chtít navázat, jsem tu pro tebe.

• R

S Filipem jsem spolupracoval dlouhodobě a rozhodně doporučuji! Řešili jsme moje podnikání a studium z dlouhodobého hlediska, ale taky konkrétní denní návyky a rutiny. Dobře mi sedl jak koučovací přístup, tak Filipova osobnost. Díky za super spolupráci!

Filip Blažek

Děkuju moc za spolupráci i tahle slova. Oceňuju tvoji dlouhodobou otevřenost a chuť řešit jak velké směry, tak úplně praktické každodenní kroky. Byla to skvělá práce a kdykoli budeš chtít pokračovat, rád navážu.

Sedenie bolo veľmi prijemne. Bola to moja úplne prvá skúsenosť s koučovaním a Filip mi všetko krásne vysvetlil. Absolvovala som s ním len jedni sedenie, ale aj to mi pomohlo si ujasniť moju víziu a stanoviť si kroky k jej dosiahnutiu. Počas celého sedenia prevládala príjemná a uvoľnená nálada.

Filip Blažek

Děkuju za krásnou recenzi. Jsem rád, že tvoje první zkušenost s koučováním byla příjemná a že ti i jedno sezení pomohlo ujasnit si vizi i další kroky. Vážím si důvěry a kdykoli budeš chtít pokračovat, rád tě znovu podpořím.

• D

Celý rozhovor byl nenucený, do ničeho mě pan Blažek netlačil. Bylo to jako konverzace s přítelem, který vám dává nějaké rady do života, což je za mě skvělé. Atmosféra byla uvolněná, přátelská a lidská, nepřipadala jsem si jako u výslechu nebo jako kdybych se svěřovala robotovi, jelikož jsme se během rozhovoru i trochu zasmáli. Měla jsem z toho pocit, že mě nesoudí a že se mu můžu svěřit s čímkoliv, jelikož vše zůstane mezi námi. Nijak mé problémy nezlehčoval a neshazoval, bral je tak vážně, jak jsem je brala já sama a snažil se mi pomoci najít vhodné řešení.

Filip Blažek

Moc děkuju za tak upřímnou a milou recenzi. Jsem rád, že se pro vás rozhovor cítil přirozeně, uvolněně a bezpečně — přesně tak to má být. Vážíme si toho, že jste mohla otevřeně sdílet, a jsem rád, že jsme společně našli cestu, která pro vás dávala smysl. Pokud budete chtít kdykoli navázat, jsem tu pro vás.

Filip během online konzultací vystupoval přirozeně, vše mi nejdříve vysvětlil a strukturovaně mě provedl celým setkáním. Rozhovory probíhaly velice hladce bez jakýchkoliv překročení mých hranic, jeho otázky mě podpořily v zamyšlení se nad mým tématem z nových úhlů pohledu a zvládal pojmenovat a parafrázovat mé myšlenky. Po předchozích ne úplně dobrých zkušenostech s coachingem jsem byl ke konzultaci zpočátku mírně skeptický, ale konzultace s Filipem byly profesionální a užitečné, takže za sebe mohu určitě doporučit.

Filip Blažek

Děkuju za vaši důvěru i takhle podrobnou zpětnou vazbu. Jsem rád, že konzultace probíhaly bezpečně, strukturovaně a že vám otázky pomohly podívat se na věci jinak. O to víc si vážím, že jste přišel i přes předchozí zkušenosti — a jsem rád, že pro vás tentokrát měly konzultace skutečný přínos. Pokud budete chtít pokračovat, rád navážu.

S Filipem jsem absolvoval několik koučovacích sezení, které mi pomohli ujasnit můj cíl a podniknout první kroky k němu. Navíc při zpětném pohledu a srovnání mé situace tehdy a nyní bych řekl, že jsem na té cestě, na které bych chtěl být. Přestože jsem měl už předtím zkušenost s koučováním, tak jsem byl velmi pozitivně překvapen, jak dobré otázky mi dokázal Filip pokládat a co jsem si díky nim uvědomil. Co se týče domluvy, místa setkání a další administrativních kroků, tak vše proběhlo také bez problémů.

Filip Blažek

Moc děkuju za tuhle recenzi. Jsem rád, že ti sezení pomohla ujasnit směr a že dnes vidíš reálný posun — to je nejlepší potvrzení společné práce. Vážíme si toho, že jsi přišel už se zkušeností z minulosti, a o to víc mě těší, že ti moje otázky otevřely nové pohledy. Kdykoli budeš chtít pokračovat, rád navážu.