MUDr. Emilie Šupíková

Plicní lékař Více

Rakovník 1 adresa

TBC a pneumologie

Trojanova 34, Rakovník

Paní doktorka je skvělá, celý personál oddělení jsou úžasní, jsou to lidé na svém místě. Děkuji moc za skvělou péči, Renata

Paní doktorka a celý kolektiv plicního oddělení jsou lidé na svém místě, vždy příjemní a ochotní. Díky Michal

• Super lékařka, na pravém místě.

• Paní doktorka a celé plicní oddělení jsou vynikající, vždy příjemní, ochotní a hlavně vždy pomohou

• Paní doktorka je jedním slovem vynikající.
    Velmi příjemná,pečlivá,ráda poradí a vše vysvětlí.
    Je to člověk na správném místě.Velmi ráda tuto lékařku DOPORUČUJI.

• Spokojenost. Léčila mi 2x zápal plic a nemohu si stěžovat. Jediné co mi vadí, je čekárna kde se čeká věčnost (nebo aspoň já jsem tam pokaždé čekala dlouho).

• Paní doktorku si velmi pochvalují moji rodiče. Je milá, příjemná a vždy zvolila správnou medikaci.

Paní doktorka je velmi příjemná,ochotná,specialista na svém místě.Doporučuji.

• R

Paní doktorka je skvělá, vždy příjemná, milá a ochotná - je lékařkou na svém místě. Příjemný je celý personál plicního oddělení - při návštěvě se cítím dobře

Pani doktorka je velice profesionální,vždy milá a ochotná.