• Fyzioterapie

• Masáž hlubokých tkání

• Tejpování

• Rehabilitace sportovců

• Rehabilitace pro sportovce

S přístupem pana Bc.Daniela Bendíka jsem velice spokojená. Přišla jsem s bolestmi a omezenou hybností krční páteře. Je opravdu člověk na svém místě.Perfektní komunikace a vysvětlení cviků pro nápravu. Už se mi můj problém zlepšuje. Díky moc.

• D

Pan Bendík je ochotný, velmi komunikativní, se zřejmou snahou pomoci

• jiné místo Jiný  •

Musím říct, že pan Bendík je opravdu člověk na svém místě. Pomohl mi s nápravou natrzeneho pravého bicepsu a teď ho mam konečně funkční. Teď rehabilituji s levým bicepsem (úplně stejná diagnóza) a díky jeho cvikům které jsme cvičili předtím můžu i sám doma cvičit na levé ruce. Můžu jedině doporučit. Díky

• jiné místo Jiný  •

Pro pana Bendíka mám jen slova chvály. Měla jsem po úrazu málo pohyblivou ruku.. Hned na první rehabilitaci se díky jeho odborným postupům hybnost rapidně zlepšila a každou další návštěvou to bylo lepší. Cviky předvedl, vysvětlil jejich účel.
    Má velmi příjemné a klidné vystupování

• Z

Pan Bc. Bendík použil hmaty a cviky, zpočátku i trochu bolestivé, které se však po pár dnech jeví jako správně vybrané a problém, se kterým jsem do Medcentra přišel se zdá být na ústupu. Děkuji.

• Sweet RehaGym fyzioterapie  •

pan Bendík je odborně dobře fundovaný a má zájem pacientovi opravdu pomoci. Děkuji mu za trpělivost při vysvětlování jednotlivých cviků, které teď cvičím doma

• jiné místo Jiný  •

Odborný přístup ke klientovi, podrobné vysvětlení rehabilitačních cvičení a snaha řešit příčiny problémů.

• jiné místo Jiný  •

Pan Bendík je ochotný a používá novější odborné metody rehabilitačních cviků, které jsou účinné a při pravidelném opakování pomáhají.

• jiné místo Jiný  •

Snaha zdravotní problém správně a komplexně identifikovat, interaktivní přístup k jeho řešení. Vedení k sebereflexi a edukaci pacienta.

• H

odborník poskytující kvalifikovanou pomoc se zájmem o pacienta a snahou dobře vysvětlit jak cviky fungují