Zdravím, léčím se s neuropatii LHK.Beru pregabalin a absolvoval jsem infuzní terapii.Vše bez efektu
Zdravím,
léčím se s neuropatii LHK.Beru pregabalin a absolvoval jsem infuzní terapii.Vše bez efektu.Ruka bolí již 10 měsíců.
Prosím o radu co dál??
Děkui OM
Prosím o radu co dál??
Děkui OM
již odpovězeno.
Obdobné otázky
- Zdravím, léčím se s neuropatii LHK.Beru pregabalin a absolvoval jsem infuze.Vše bez efektu.Bolest trvá již 10 měsíců. Prosím o radu co dál?? Děkuji OM
- Dobrý den, léčím se s neuropatii LHK.Beru pregabalin,absolvoval jsem infuzní terapii.Vše bez efektu.LHK mě bolí již 10.měsíců. Děkuji za odpověd. OM
- Dobrý den jak je to u kluka s panictvim u holky se zjistí že se jí protrhne panenská blána ale u kluka?
- Dobrý den, už od základní školy cca 3 třídy se mi hrozně potí dlaně a chodidla. Povím se tedy celá docela hodně, ale ty ruce a nohy jsou nejhorší. Nemůžu nikomu podávat ruku, na cokoliv šáhnu, je to opatlane, mm hrůza. Vždycky jsem byla hubená, takže nadváhou to není. Jsem z toho zoufalá, ani po porodu…
- Dobrý den je mi 17 let za 2 měsíce mi bude 18 jelikož jsem těhotná moje mamka si přeje abych šla na potrat ale já nechci podstoupit potrat jelikož mamka už zaplatila u pana doktora dalo by se to vrátit zpět? Když se tam nedostavim? Děkuji
- Někdy pociťuji tlak v žaludku, který stoupá vzhůru. Je spojen s nutností hlubších nádechu. Děkuji za odpověď. Zuzana
- Dobrý den, chtěla bych se poptat ohledně své menstruace a s tím spojenou ovulací. Všude se dočítám, že výpočet pravděpodobné ovulace je založen na určení prvního dne menstruace a délky menstruačního cyklu. A právě s určením prvního dne si nevím úplně rady. Většinou to celé začíná špiněním a až po pár…
- Dobrý večer, jsem typ člověka který nechodí k lékaři, takže se po většinu léčím doma. Ale za poslední 2 měsíce zhruba, jsem si všimla že s mým tělem není něco v pořádku. Je mi 16 let, trpím nespavostí, bolestí žaludku a častýma nevolnostma, často mě bolí hlava a není den kdyby se mi nezamotala hlava,…
- Dobrý den, už více jak 2 měsíce cítím nepohodu, nepříjemný pocit v šourku, někdy více, někdy méně, občas taková vystřelující bolest. Prohmatával jsem si varlata a nic atypického jsem neobjevil, přítelkyně také ne. Žádné zvětšení, zmenšení, ztvrdnutí, bulka, nic... Měl bych 2 dotazy: 1) oč by se mohlo…
- Dobrý den už měsíc mám u nosu pupinek na dotek je tvrdý a červený nebolí vypadá to jako tuková bulka nevíte co s tím ?
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: