Snížená imunita
Dobrý den, můj syn 3,5 roku má sníženou imunitu a stále se mu vrací infekty. Neustále bojujeme s Bramhamelou Cattaralis, která se u něj projevuje nejdříve rýmou a poté silným kašlem. Od jednoho roku života měl kvůli této bakterii již několikrát antibiotika. Dá se s touto bakterií nějak bojovat preventivně po imunologické stránce? Nyní má od pediatra nasazen Luivac, tříměsíční kůru. Stačí tato léčba? Děkuji Mrkousová
Branhammela cattarhalis je v dětském věku běžný patogen. Luivac je při infekci způseobené touto bakteríí na místě . Vhodné je doplnit imunologické vyšetření v místě bydliště.
Obdobné otázky
- Iritace dermatom L5,S1 vpravo při těžké deformující spondylarthroze L2/3, L3/4, L4/5 i L5/S1 dle MR. Děkuji
- Dobrý den, jaký je prosím ceník pro cizince z EU? Zajímá mě konkrétně léčení pravděpodobné paradentozy, jak se postupuje a jak dlouhá je léčba Děkuji
- Dobrý den, za čtrnáct dní jdu na nandání rovnátek k vám. Budu mít ty damon rovnátka a chtěla jsem se zeptat jestli si na ně také mohu vybrat barevné gumičky? Předem děkuji za odpověď
- Mám už jeden náhradní kyčelní kloub, měl bych jít na operaci s náhradou druhého kyčelního kloubu. Je to podle RTG a vyšetření stav přes III. Existuje nějaké schůdnější řešení?
- Dobrý den, je prosím možné objednat u Vás i dítě (11 týdnů)? Dcera má již delší dobu červené fleky pod krkem,na ručičkách a rozlézá se ji to po tělíčku, patrně ekzém nebo něco podobného. Děkuji Brejchová
- Dobrý den, ráda bych s Vámi konzultovala můj problém. Od roku 2006 jsem léčená se štítnou žlázou snížené funkce. Mám syna 3roky, v těhotenství jsem se stěhovala a přecházela od dětského endokrinologa k dospělému, kterého jsem však nenašla. Cca 3,5 let jsem se pořádně neléčila, nebyla na kontrolách a…
- Dobrý den, bolest uprostřed nohy v kosti, přičemž tahle noha nikdy nebyla zlomená, a bolest není pravidelná. Co by to mohlo být? A jestli jste na tom taky specializujete se? Děkují
- Dobrý den, přítelkyně se přibližně před 3 měsíci při uklízení bouchla o roh televize do zad těsně vedle krční páteře a od té doby tam má bouli, která lze podebrat zespoda celá do dlaně ruky. Byli jsem v ÚVN kde nám řekli, že je to pouze pohmožděné a že se to do 14 dnů vstřebá, dále jí poslali na magnetickou…
- Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, čím to je, že mě občas pobolívají uši? 2 roky po sobě jsem měla zánět středního ucha, myslíte že to může být tím. Nebo když mám rýmu, tak spíše zadní. Místo abych vysmrkávala, tak hleny polykám. Už jsem z toho vyřízená, pořád na to myslím, abych zase nedostala…
- Dobry den, mam 8mesicniho syna a chtela bych poradit jake prvni boty mu do budoucna poritit. Jaky je vas nazor na kozene capacky Dadoos a boty Attipas? dekuji SP