radim
Dobry den.Prosim Vas,chci se zeptat.14 dni me boli rameno.zvedal jsem tezke materialy,a asi jsem jsi tam neco poskodil.Co by ste mi poradili?dekuju
pokud jste zvedal těžké předměty a nyní bolí rameno, půjde nejspíše o úponové bolesti šlach či vazů v ramenním kloubu. Kdyby jste na rameno padl nebo pocítil prasknutí při zátěži, jednalo by se asi o vážnější situaci. Takto bych jistě počkal, postižený kloub bych zatím šetřil. Pokud bolesti budou trvat dále i přes klidový režim kloubu, řekněme další 3 týdny, tak bych navštívil odborného lékaře k vyšetření.
Základem by pak bylo klinické vyšetření, RTG, eventuálně magnetická rezonance. Léčba chronických bolestí ramene pak většinou spočívá v cílené rehabilitaci, event. obstřiku kloubu.
V případě neúspěchu nastupuje operační řešení, většinou endoskopické.
Jíra
V případě neúspěchu nastupuje operační řešení, většinou endoskopické.
Jíra
Radím vyhledat ošetření ortopedem. Může se jednat o zánět v oblasti úponových šlach v rameni, případně i o jejich poškození. S pozdravem dr. Dobiáš
Obdobné otázky
- Dobrý den, před měsícem jsem byl na dovolené a po opalování se mi na obličeji a po ruce udělaly zvláštní bílé fleky, které přes měsíc trochu vybledly, ale stále jsou vidět. Myslíte, že až nebudu opálený flíčky samy zmizí nebo bych to měl řešit více a zajít si za doktorem?
- Dobrý den, rád bych se zeptal zda léčíte akné a jejich následků. Akné mám již 10let dříve stadium vulgáris dnes je to o poznání lepší ale nemohu se ho stále zcela zbavit. Pokud se problémem nezabýváte můžete mi někoho doporučit?
- Dobrý den, zabýváte s i tejpováním pupeční kýly u kojenců? Syn má necelých 7 týdnů a pup. kýla se mu začal tvořit. Rádi bychom, aby se mu to "nerozjelo" do horšího stavu. Děkuji za odpověď Veronika
- Vážená paní doktorko, pracujete s rovnátky Damon Clear 2 i v ordinaci ve Vyškově? Pracují s nimi všichni ortodontisté nebo jen někteří? Předem děkuji za odpověď!
- Dobrý večer.Chtěla jsem se zeptat zda jsou nějaké prášky pro ženy na omezení sexuální aktivity?A kolik bych zaplatila.Předem děkuji za odpověď.Hela.Manžel má problémy,ale k lékaři nepůjde.
- Dobrý den, včera večer se mi začala točit hlava. Ráno přibyl i pocit na zvracení. Den předtím jsem velice málo pila a byla na dlouhé procházce se psem. Dnes jsem byla odeslána na neurologii, tam udělali vyšetření krve, CT mozku a byla jsem odeslána na ORL. Ve zprávě, kterou jsem obdržela se píše:…
- Dobrý den, můj bratr měl zubní můstek, který mu vypadl a potřeboval by nový, ale není v ČR, lze mu udělat nový můstek, aniž by osobně musel navštívit zubaře, pokud má zubař jeho otisk a už mu ho dělal? Děkuji za odpověď
- Dobry den,chtela bych se zeptat zda delate i zakrok odstraneni uzdicky na penisu.Memu priteli(21) se po kazdem sexu udicka natrhne a pak ma min.3 dny bolesti.Pokud tento zakrok provadite muzu se zeptat na cenu?Dekuji moc za odpoved.
- Dobrý den. Mám dotaz. Dcera se léčí se štítnou žlázou. Bere léky. Já jsem jí udělala medicínu, kterou jsem našla na internetu: Nápoj, který probudí vaší štítnou žlázu a vy rychleji zhubnete. Hubnutí je náročný a zdlouhavý proces. Pokud toužíte upravit váhu i z hlediska fungování úrovně vaší štítné…
- Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda řešíte taky problém sociální fobie. Děkuji za Vaši odpověď
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: