Problémy s bederní páteří-dlouhodobé.
Dobrý den pane docente!
Ani nevíte,jak jste mně potěšil Vaší odpovědí.Momentálně nemůžu pro sebe nic udělat ohledně neurol.vyšetření,CT a MR.Pí doktorka neuroložka je až do 5.9.na dovolené.Nicméně jsem u ní na vyšetření byla před ortpedickou operací,v tom čase mně poslala na rtg.páteře a výsledek jsem Vám opsala.Na CT a MR jsem byla milnulý rok.Vím,že MR nesmí být starš víc než půl roku.Nechci Vás zbytečně obtěžovat dotazy,napište jen jednu větu.Jestli musím mít i CT a i MR.Asi mi všechny žádanky na uvedená vyšetření musí napsat moje neuroložka,že?
Pane docente,ještě jednou Vám děkuji z celého srdce.Pozdravujte svého tatínka,pracovali jsme spolu na Projekt.středisku dráhy.Byl výborný spolupracovník.Vaše maminka mi pomohla umístit nejmladšího syna ve školce,byla tenkrát těžká doba.Děkuji i za to,že jste věnoval pozornost mým zprávám.
S pozdravem
S pozdravem
Dobrý den.
Kontaktujte mne, prosím, v mém osobním webu.
V cizích webech než vlastních na dotazy pacientů neodpovídám.
Děkuji Vám za pochopení a přeji hezký zbytek dne :)
Kontaktujte mne, prosím, v mém osobním webu.
V cizích webech než vlastních na dotazy pacientů neodpovídám.
Děkuji Vám za pochopení a přeji hezký zbytek dne :)
Dobrý den, mně se tady nezobrazuje již ten původní dotaz, tak přesně už nevím, o jaký případ šlo, Zkuste mi ty údaje znovu přeposlat. Díky ML.
Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěl bych si nechat vyšetřit mé problémy s zadýcháváním. Stěhoval jsem se a zatím v Liberci nemám praktického lékaře, je možné se u Vás objednat na vyšetření? Děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.
- Vážený pane doktore, chtěla jsem se k Vám objednat do ordinace - Magis smile a byla jsem nemile překvapena, že tam již nepracujete. jelikož jste opravdu, opravdu výborný zubař, mohla bych vědět, kde teď působíte?
- Dobrý den. Ráda bych se objednala k paní doktorce s akné, už jsem u vás s tímto problémem byla, ale potřebuji se poradit ohledně další léčby (docházejí mi předepsané preparáty), ale špatný stav bohužel přetrvává + bych se ráda zeptala na možnosti jako je micro needling, chemický peeling, omnilux. Dáte…
- Dobrý den, moc všem děkuji za názor, konečně jsem se dozvěděla, že gestagenní antikoncepce může mít na můj problém vliv, takže v nejbližší době jí vysadím a budu doufat, že vlasy nebudou padat ještě ve větší míře a po čase se vrátí stav do původního před nasazením antikoncepce. Mohu se jen ještě…
- Dobry den, Mam na nehtech už tak 3 roky červená místa které se pak jakoby odchlípnou. Trpím tím již 2 rokem, původně jsme si myslel ze jde houbu ale nic nepomáhalo. Pak mi našli na dalších místech ekzém...neslo by se k Vám objednat? s pozdravem
- Dobrý den p.dr.Palečku přes občasné bolesti jsem byl celkem bez obtíží-bolesti bed.páteře s výstřelem do pravé nohy-5-6.měsíc-pak opět zhoršení-prudké bolesti zad až do PDK-7.měsíc-obstřik FN,8.měsíc to samé-obstřik-teď trvalé bolesti a trpnutí PDK,která mne limituje v pohybu-Dolmina zabírá tak na 3-4h-pak…
- Dobrý den.Pane doktore chtěla jsem se zeptat kolik stojí u vás aplikace Injekce Hyaluronová kyselina do kolene předem děkuji za odpověd Hezký den
- Dobry den, Obracím se na Vas s prosbou o radu. Je mi 26 let, přítelovi je 39, ma téměř 10 ti letou dceru s kterou vycházím velice dobre. Protoze ma rodinný dům, uz pres rok u nej bydlím (jsme spolu rok a půl). Náhodou jsem zjistila, ze přítel neni rozvedený - asi 6 let jsou s manželkou odloučení a…
- Dobry den, bylo by mozno se objednat na nektery termin behem nasledujicich 14 dni? Dekuji.
- Dobrý den,chtěl bych se Vás zeptat,zdali by jste mi udělala prohlídku očí,potřebuji nové brýle na čtení a na dálku,je mi 66 let a brýle mám už poměrně dlouho,potřeboval bych zkontrolovat nynější stav brýlý. Jeli to na objednání,můžete mi nahlásit termín návštěvy. Děkuji a na shledanou
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: