Problem ve vztahu
Dobrý den potřeboval bych poradit co mam dělat už jsem docela zoufalej z toho co se děje. Mam přítelky s kterou jsme rok ma malyho syna a do nedávna nám to bez problému klapalo ale nevim proč ale pořád mam pocit že ji ztracim vim že by mě nikdy nepodvedla ale jelikož jezdim s kamionem tak nejsem moc doma a když přijedu tak je všechno fajn ale najednou se kvuli blbosti začnem hádat . Třeba ji někdo napíše a ja hned jak stíhačka kdo to byl atd. A tim jsou pak ty hadky, teď mi řekla že jestli se nezměnim tak že odemně odejde a to ja nechci, nechci ji ztratit. Mohl by jste mi stim mym chovanim nejak poradit prosim
Zdravím Vás, obtíže, které popisujete bývají velmi časté u párů, které nemají možnost trávit společný čas, či z různých důvodů nesdílí běžné denní starosti a radosti. Pravděpodobně je obtížné se na Vaší straně vyvarovat nadměrné kontroly partnerky, plynoucí z Vašich obav, či nejistot. Mám za to, že pokud se rozhodnete a vyhledáte pomoc v podobě individuálního, nebo párového poradenství, budete schopni Vaše obtíže ve vztahu ustát v horizontu několika sezení.
Obdobné otázky
- Dobry den, je prosim mozne objednat syna (2roky) na konzultaci ohledne nehtoveho luzka na nohou?Nehty se hodne trepi, lamou a jsou v nich prasklinky (zejmena na palcich).Dekuji.
- Dobrý deň prajem. Rada by som sa opýtala jako je to s diabetikmi a sladením fruktózou. Je možné sladiť si nápoje ako káva a iné fruktózou? Je to možná náhrada ako umelé sladidlo? Ďakujem za odpoveď. Pekný deň prajem.
- Dobrý den, mám na pravé straně temena hlavy menší bradavičku, a jelikož mám obě strany hlavy vyholené, rád bych z estetického hlediska zvolil její odstranění. Prosím o informaci, kdy bych se mohl na zákrok dostavit. Předem děkuji!
- Vážená paní doktorko, již delší dobu hledám jinou oční lékařku a chtěla bych se zeptat, zdali ještě přijímáte nové pacienty. Pokud ano, není překážkou že mám trvalé bydliště mimo Brno, avšak mám zde jen přechodné bydliště? Děkuji za odpověď
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za kolik zhotovujete keramická či kovová fixní rovnátka a to na obě čelisti. Děkuji, s pozdravem,
- Dobrý den, rada bych se zeptala na otazku ohledne znamenka. Asi jsem.si strhla znaménko po strhnuti ranka trochu krvacela. Mám se obávat a radeji nechat vyšetřit?
- Dobrý den, jsem po operaci kyčelního kloubu, která byla provedena v srpnu loňského roku. Mám neustále obrovské bolesti, chůze bez opory není možná a léky na bolest beru neustále. Ještě k tomu se mi neustále vytvářejí abscesy okolo řitního otvoru a to hodně často. Tak cca po dvou měsících, kdy musím podstoupit…
- Dobrý den, cca rok a půl kašlu. Začne to ráno po vstání. Nejhorší je to ráno. Někdy přejde suchý kašel na dávivý. Někdy dušnost, pocit tlaku na hrudi, někdy píchnutí. Během dne sem tam zakašlu, pomůže si lehnout nejvíc. Byl jsem na spoustě vyšetření a vše negativní. Je to cca od té doby co jsem spadl…
- Dobrý deň prajem, mala by som záujem o objednanie sa na vyšetrenie znamienok. Vidím 2 adresy, bohužiaľ sa mi ale nejako nedarí nájsť telefonický či e-mailový kontakt kvôli objednaniu. Mohla by som oň poprosiť? Vopred veľmi pekne ďakujem.
- Dobry den, je možné se předčasné ejakulace zbavit obřízkou? nechci totiž jíst všemožné prášky a doufat že možná třeba asi pomůžou. děkuji