privat visit
Good morning Mrs Doctor Adriana Youngová
I would like to ask, is any possibility to have private visit? I don't have yet public health insurance, could you tell me please how much are health survey for "potravinářský průkaz"
Thank you
Joanna G
Thank you
Joanna G
Hello Joanna, yes, you can make an appointment online for a complete initial examination as a private patient for 1000 CZK. For an additional 300 CZK you can have the "prukaz" issued as well. Please see our webpages for more details. Kind regards, Timothy Young, Practice Manager
Obdobné otázky
- Dobry den, rada bych se k vam objednala i se svou dcerkou 2,5 roku. Ja mam problém s pokozkou ve vlasech i na tvari a dcerka po celem tele. Nevim jak se objednat. Dekuji
- Dobrý den, pane doktore, poprosím Vás o radu ohledně testování na pohlavní nemoci. Existuje na území ČR pracoviště, které je schopné otestovat pacienta na všechny pohlavní nemoci? Od roku 2000 docházím na Krevní centrum v Ostravě-Porubě, kde za HIV test požadují téměř 700 Kč. Potřeboval bych doporučit…
- Dobrý den, prosím Vás, můžu na zánět užívat Polygynax - 6 vaginálních tobolek v případě, že stále kojím? Dle přiloženého letáku - v době kojení není vhodný? Děkuji za odpověď.
- dobry den chtela bych se zeptat jsem po3 cisaragach a mam nejak zvadly bricho kolik by prosim stala plastika bricha dekuji
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda léčíte i fobie. Můj strach se den ode dne rapidně zhoršuje. Vím, že potřebuji pomoc co nejrychleji. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, berete i děti? Nutně potřebuji dětského psychologa, ale skoro nikdo nebere VZP a 500 Kč za hodinu platit nemůžu.
- Dobrý den, dokážete mi prosím pomoct v případě, kdy mám těžké deprese a sebevražené myšlenky? Opouští mě síly s tím už déle bojovat, začínám být apatická a zhoršuje to i mé, už tak velmi chatrné zdraví. Děkuji za odpověď. Případně, jak se k Vám mohu objednat.
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mám navštívit dermatologa když mě už pár let neroste nehet na palci u nohy, nebo nějakého jiného specialistu ? Nehet neroste, akorát je o něco hrubší a má přes celou plochu jakoby naštípnutý zářezy a po okrajích je mírně nažloutlí. Děkuji S pozdravem
- Dobrý den, obracím se na Vás se svým problémem. Je toho hodně a asi nebudu vypisovat vše. Mám za sebou dva císařské řezy, při druhém jsem byla psychicky na dně, miminko mi převezli do Prahy a já musela zůstat ve Slanym. Už při zákroku jsem se celá klepala, tlak hrozně vysoký a prostě hrozné.…
- Dobrý den Jak dalece ovlivní náhradní kyčelní kloub /kov/ výsledky měření na BICOMu ? Lze provést korekce _inverze frekvence kovové náhrady a tím nedojde k ovlivnění výsledku měření ? Děkuji