Předkožka 18 let
Dobrý večer, měl bych jednu otázku. Je mi 18 let. Předkožka když nemám ztopořený penis mi jde krásně přetáhnout. Jakmile ale mám ztopořený penis, jde to jen do půlky. Nebolí to. Myslíte si, že je vše v pořádku nebo bych měl navštívit urologa. Nikdy jsem na urologii nebyl a nevím co mě tam čeká a co semnou budou dělat. A styděl bych se, kdyby mi koukali na penis. Jelikož nevím, zda by mi ho dali třeba to ztopořeného stavu - aby to viděli - jak to mám. Bojím se. Díky moc.
1 odpověď
Dobrý den. Jestli jsou problémy s přetažením předkožky jen při erekci, jde spíše o tzv. relativní fimosu. Pokud Vám předkožka nepraská a nedochází k zánětům není urologické vyšetření nutné. Kdyby jste to však chtěl dále řešit, tak se vyšetření penisu nevyhnete. Ale nemusíte mít obavy, nejde o nic bolestivého. S pozdravem L. Mašek
Získejte odpověď díky online konzultaci
Potřebujete radu odborníka? Rezervujte si online konzultaci: všechny odpovědi obdržíte z pohodlí domova.