pohlavní identita
Dobrý den,je mi 35 let,jsem muž a za poslední tři roky bojuji s pohlavní identitou,vždy jsem měl nesvůj pocit ve svém těle,ale v poslední době už ani nechci chodit mezi lidi,víc a víc se uzavírám,proto se Vás chci zeptat,jestli mi s tímto problémem můžete pomoci..předem Děkuji
Dobrý den, ano, můžu Vám s tímto typem problému pomoci. Můžete se na mne obrátit. Zdraví Karel Flaška
Obdobné otázky
- Dobrý deň, trápi ma nechtová mykóza - všetky voľnopredajné prostriedky zlyhali, postihnutých je u mňa až 8 nechtov - počula som o možnosti laserového zákroku, poskytujete ho aj vy? Ak áno, aká je približná cena? Prípadne aké sú možnosti ambulantnej liečby? Vorped Vám veľmi pekne ďakujem :)
- Dobrý den pane doktore.Je mi 64.let.Jsem po operaci páteře C5/C6,mám titanové implantáty.Pak jsem po operaci srdce,mitrálni chlopňa biologická.Mám degenerace celé páteře...artrozu 2.stupně,osteoporozu,chondrozu,osteofyti po celé páteři.Hiatovou henii,chronickou žilní insuficienci DKK.Nejvíc mne trápi…
- Dobrý den, máte zkušenosti s léčbou, resp. zmírňováním příznaků jizvící alopecie? V současné době mám velmi vytíženou dermatoložku, u které léčba znamená jednou za 3 měsíce předepsaní tonika s kortikoidy. Jelikož se jedná onemocnění nepříjemné ráda bych měla názor i jiného odborníka. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, máte zkušenosti s léčbou, resp. zmírňováním příznaků jizvící alopecie? V současné době mám velmi vytíženou dermatoložku, u které léčba znamená jednou za 3 měsíce předepsaní tonika s kortikoidy. Jelikož se jedná o onemocnění nepříjemné ráda bych měla názor i jiného odborníka. Děkuji za odpověď.
- Hallo. I am looking for a psychiatrist and psychologist who can speak English or German. Can you help me or recommend a colleague? Thank you. kind regards Dagmar
- Dobrý den, protože tady čtu jen samé kladné recenze :-) ráda bych se zeptala, zda přijímáte i nové pacienty, zda provádíte bělení zubů a poslední otázka, zda máte smlouvu i s OZP-207. Děkuji Pavla
- Dobrý den pane doktore, je mi 24 let, aktivně hraji florbal a poslední dobou trpím na velké bolesti kyčlí. Po zápasech často nejsem schopná ani vyjít schody, bolest pomine cca po 2 dnech a začne opět až při zátěži. Fyzioterapeutka mi kdysi řekla, že kyčle mám hypermobilní. Moje otázka tedy zní, zda…
- Dobry den. Dcera dva roky ma kolena jakoby je mela i z vnitrni strany nohou. Celkove má nohy do O a kdyz chodi vtaci spicky dovnitř. Nase doktorka mi tvrdi ze se to rustem srovna ale nezda se mi to.Myslite ze bych mela radeji zajit k nejakemu specialistovi nebo sem jen matka co plaší? Dekuji za odpověď
- Dobrý den, je mi 23 let, ještě nikdy jsem nebyl na urologii. Chtěl bych se zeptat, zda-li se k Vám dá objednat bez doporučení praktického lékaře ohledně léčby fimózy a jaký by byl administrativní postup. Děkuji
- Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je u vas mozne zmirnit tmave kruhy a "prohlubne" pod ocima.Na kosmeticke dermatologii, kam chodim, mi bylo sdeleno, ze vyplne nepomuzou,ze tmava barva zustane stejna. Videla jsem ale na internetu nekolik fotek po pouziti vyplne redensity a vysledek byl znat. Jake…