Operace dělohy, ano či ne?
Dobrý den p. doktorko, je mi 46 let. Porodila jsem jedno dítě.
Jedna věc je ta operace dělohy, jinak jsem už fakt nešťastná z Depo Provery, kdy teď si ji už fakt píchnout nenechám, ale jak zastavit to špinění až krvácení? A to 28.8. jedeme na dovolenou.
Moc děkuji za Vaši odpověď. Jinak by samozřejmě nebyl problém zastavit se za Vámi v ordinaci. Jsem z okresu Hodonín. Děkuji
Dobrý den, špinění či krvácení lze zastavit v podstatě jen hormonálně ( když pominu odstranění dělohy ) - bu´dto pomocí hormonální antikoncepce nebo pomocí nitroděložního tělíska ( hormonálního - např Mirena ), preparát Depoprovera nemusí vyhovovat všem -- všechny uvedené varianty ale neovlivňují růst děložních myomů .. v současnosti je u nás na trhu pouze jeden preparát esmya - opět na bazi hormonů, reps je to blokátor hormonálních receptorů, který má vliv jak na krvácení, tak na růst myomatozy. Naše pracoviště je i zapojeno do výzkumu nového preparátu , který ny měl také zastavit růst event i zmenšit děložní myomy .. kdybyste měla zájem, můžete se za mnou zastavit v nemocnici v Uherském Hradišti. Pokud léčbu podstoupit nechcete a kloníte se k operačnímu řešení - je možné provést bu´dto pouze odstranění myomu nebo tedy celé dělohy .. je potřeba si uvědomit, co má která operace pro Vás za výhody..
Dobry den, spineni i krvaceni se da zastavit ted akutne Norethisteronem (tablety), dalsi reseni treba po navratu z dovolene. Nemusi to nutne byt operace.
Hezky den
Hezky den
Obdobné otázky
- Dobrý den pane doktore, je možné se u vás objednat? Máte ordinaci v Kutné hoře? Potřeboval bych od vás radu a pomoct. Děkuji
- Dobry den, rada bych se k vam objednala na odstraneni shluku 3 bradavic na pate a odstraneni kozniho vyrustku na stehne. Muzete mi prisim nabidnout volny termin mimo 6.-17.9.? Dekuji,
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu odbornou radu ohledně toho, když ma přítel takový problém, že se mu penis jakoby "vcucava" ,vtahuje dovnitř a jdou vidět jen koule může jít o nějaký druh nemoci? Nikdy jsem se s ničím podobným nesetkala a evidentně o sex velký zájem taky nejeví sám od sebe…
- Dobrý den , byl jsem u Vás naposlady před několika lety . Nyní mám lečenou cukrovku / beru léky - Gliklazid Actavis /. Obvodní lékař mi doporučíl změřit oční pozadí. Mohu se u Vás objednat.
- Hezký dobrý den přeji. Paní magistro, mám 84 letého tatínka, špatně se mu chodí a pí. MUDr. neuroložka mu - kromě jiného - doporučila návštěvy fyzioterapeuta. Chtěla bych se jen - prosím, zeptat, zda také nedocházíte do domácností ? Moc děkuji za odpověď a nezlobte se, že jsem obtěžovala. Tereza
- mam v levem koleni artrosua po 14dnech jsem sundala ortesu a zkousela o berlich ale tak me to boli při skrceni ze si ji znovu vzala.je něco aby me to nebolelo a mohlazkouset o tech berlich
- Dobrý večer, moc se omlouvám za můj dotaz, ale moje maminka by chtěla být zhyponotyzována aby se vrátila do dětství aby viděla znovu svoji maminku, je to vůbec možné? Děkuji strašně moc za vaši odpověď S pozdravem
- Dobrý den, mám pravděpodobně dermatitidu na obličeji, potřebovala bych poradit co s tím. Je to už delší dobu. Berete nové pacienty? Děkuji
- Dobrý den, Mohl bych u vás podstoupit chirurgické krytí krčků i přestože nejsem váš pacient? Děkuji za odpověď
- Bolí injekci u lokální anestezie při zarostlém nehtu u nohy? Potřeboval bych to vědět a taky by mě zajímalo kam se tato injekce dává
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: