naštípnuté zápěstí
před 3 týdny jsem měla úraz,kdy jsem si poranila zápěstí. dle rtg je popisovane nastipnuti. mám ortézu, s rukou nehýbu,na dotek je ale bolestivá pořád,pri urcitých pochybech také, jak dlouho se doporucuje nechat ruku v orteze? mohl byste doporucit specialistu na problematiku ruky v Brně? dekuji
Dobrý den.Pokud se jedná o tzv.fissuru /naštípnutí/ doporučuji doplni CT ev i MRI /magnetickou rezonanci/, neboť může být poškozena chrupavka či zápěstní vazy.
Specialistou na ruku , zápěstí a loket je doc.MUDr.Čižmář - ambulance na Nových Sadech
Dobrý den, ruce se poměrně věnuji, takže pokud budete mít zájem, můžeme ruku vyšetřit. Zavolejte si na recepci IC kliniky na Bulharské 29 a sestřička vás objedná.
Kovanda
Kovanda
Obdobné otázky
- Dobry den,mam velké úzkosti,špatne spím a nic me nebavi ,rada bych tento problem uz řešila.Kolik bude stát 30 minutova konzultace s vámi?
- Dobrý den, už druhý týden mám problémy s levou částí zad,bolest vystřeluje do podpaží. Bohužel, moje PL má dovolenou,mohla bych prosím přijít i bez doporučení?Jsem skoro pořád na lécích od bolesti - Brufen,Panadol. Děkuji a přeji příjemný den:-))
- Dobrý den pane doktore, chci se zeptat, zda se zabyvate onemocněním PCOS (diagnostika, léčba, poradenství)? Mám pocit, že je toto onemocnění pro mnohé lékaře (gynekology a endokrinology) neznámé, nebo ho chtějí "léčit" jen hormonální antikoncepcí.
- Dobrý den, ráda bych se objednala na konzultaci ohledně několika výrůstků po těle a jejich možném odstranění. Dále bych se pak chtěla zeptat, jakým způsobem léčit akné, které se mi objevilo na bradě. Pleť se mi celkově z velmi suché změnila nejdřív na kombinovanou a teď už mastnou. Měla byste,prosím,…
- Dobrý den,děkuji za podporu. Objednala jsem syna k dětskému psych.lékaři po dohodě s dětskou lékařkou.Možná to nebude jediný problém,který budeme muset řešit. Myslím,že je na čase poradit se s někým,kdo má zkušenosti.Jak jsem psala vidím to tak,že jsem vyčerpala možnosti. Snaha o dohodu s bývalým…
- Dobry den mam zaujem o rhinoplastiku,a ako dlho sa caka, alebo kedy mate najblizsie volne terminy. A aka je cena operacie. Mam vysoky nos a dlhsi.Dakujem pekne za skoru odpoved Jana
- Dobry den, Mam 26 rokov a kedze som Slovak , tak v 19 rokoch som hladal v dobe studia praktickeho lekare, avsak niesom vobec spokojny ..moje staznosti na moje zdravie vobec niesu vypocuvane . Posledny rok sa citim stale horsie ..bez rapidnej zmeny zivotneho stylu som pribral 30 kg , mam podchvilou…
- Pěkný den, mám partnera je mu 43let a má nadváhu, poslední dobou má velké tupé bolesti přímo nespecifikovaného místa..někde v zadní části zad v pravo jakoby pod ledvinou a doů ke kyčli. Byl na obvodu a dali mu ibalgin a doporučili fyzio. Mám velký strach aby to nebylo něco vážnějšího..jeho tatínek před…
- Dobrý den, potřeboval bych vyšetřit svou pleť. Mám náznak na: 1) atopický ekzém 2) dermatitida 3) lupénka Děkuji
- Dobrý den, již 2 měsíce trpím bolestí levého ramene, pravděpodobně se jedná o rotátorovou manžetu, ale jistý si úplně nejsem. Bolest cítím při cvičení-nejvíce u benche, ramenou a také bicepsů. První 2 partie jsem kvůli tomu musel úplně vynechat, pouze je protahuji. Občas cítím i silné pnutí na levé lopatce,…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: