Mgr. Markéta Rezková
Dobrý den, v dubnu v roce 2016 jsem byla na plastice předního zkříženého vazu. Na konci září jsem byla na cyklo výletě na 4 dny, kdy jsme ujeli 300km a od té doby mě stále bolí koleno při větší zátěži (chůze ze schodů, z kopce, běh a jiné otřesy). Chci se zeptat, zda se jedná pouze o přetížení nebo je třeba návštěvy lékaře. Ještě doplním, že z kola jsem nespadla. Předem děkuji za odpověď
dobrý den, mohlo by se jednat i o jiné poškození struktur v koleni. Určitě bych doporučil vyšetření u ortopeda. Můžete se objednat ke mě na IC kliniku
Obdobné otázky
- Dobry den, chtela bych se zeptat zda mam nejaky problem...byvam v posledni dobe velmi agresivni,neklidna,v noci se velmi casto budim a na deti a manzela vecne kricim..prijdu si jak v zacarovanem kruhu
- Dobrý den, chci se zeptat, zdali je možné se k Vám objednat na testy i v případě, že pocházím z Jičína. S místní alergologií mám velice špatné zkušenosti a potřeboval bych nové testy. Předem děkuji za odpověď.
- Dobrý den.Mám problémy s křížokyčelním kloubem,který mi stále vyskakuje.Co s tím?Michal
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se zabýváte i psychickým selháním muže při sexu - psychickou erektilní dysfunkcí, nevím, jak se z toho kruhu dostat, opakovaně se mi to nedaří překonat a fyzické to nebude(vše kromě sexu bez problému). Děkuji
- Dobrý den, mohu poprosit o ceník? S pojišťovnami smlouvy nemáte? Děkuji za odpověď.
- Dobry den chtela bych poradit jak fungovat ci reagovat ? Mam 6leteho synka Jarouska jeho otec syna nejdrive chtel,behem tehotenstvi vsak svuj nazor zmenil a o synka uz nestal a ja jsem od 7mesice tehotenstvi zustala sama,po narozeni jsem ohledne vyzivovaci povinosti musela zadat o vyzivne ale i o testy…
- Dobrý večer,můžete mi prosím poradit.Můj partner je posedlý sexem co se nám narodilo ditě.Chvilku jsme žili oddělěně.Před narozením malého takový nebýval aby měl pořad sex.Už si nevím rady.Děkuji za odpověď
- Dobrý den jsem žena je mi 27 let a cítím se jako muž čelí svůj život.. Mam přítelkyni s kterou jsem v registrovaným partnerství.. Necítím se dobře v mém těle nesnesu pohled sama na sebe.. Tento způsob života žije čelí svůj život.. Chovám se jako muž cítím se jako muž.. Chci podstoupit operaci na odstranění…
- Dobry den.Nemam pravidelnou menstruaci.mohu se zeptat jak cato se mame snazit s partnerem o miminko za tyden?sex mame 3x mesicne.
- Dobrý den, zajímalo by mě, kolik u vás stojí odstranění kazu jednoho zubu, dentální hygiena, atd..? Děkuji předem za odpověď.
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: