Mám skoliózu druhý stupeň .Chtela jsem se zeptat kdy je potřeba operace páteře a kde by mi tu operaci udelali bojím se toho.
Skoliozy jsou indikovány k operaci od úhlu deformity nad 60st, nebo v případě nestability nad 40st. Doporučuji kontaktovat Ortopedickou kliniku FN Královské Vinohrady.
Obdobné otázky
- Je to pravděpodobné že když sem byl sexuální zneužití že mě holka ne do káže sexuální zrušit na to si tu otázku kládu co jsem měl po 15 let s klukem sex a v 31 taky vím že to bude znít blbě je to možné že si něco nalhavam sám sobě a nechci si to přiznat? Děkuji za odpověď Aleš
- Dobrý den , mám dotaz je možné se dostat k nějakému zubaři když jsem hiv Vím že je zubař na bulovce ale rad bych normálního zubaře pokud mi poradíte budu velice rad potřebuji dát zuby do pořádku.Děkuji z Vaší odpověd´
- Dobrý den, syn (20 let) má v současnosti před maturitou. Už na začátku školního vzdělání byla diagnostikována těžká porucha pozornosti (možná i Aspergrův syndrom). V prvním a druhém ročníku na střední škole jsme to s mou výraznou pomocí zvládali, ale nyní, když by měl zapnout nejvíce, se děje pravý…
- Dobrý den, kopřivka tedy souvisí se štítnou žlázou ? Na tu beru Letrox . A prosím jak doplnit imunol ? Děkuji za odpověď
- Dobry den, pred 2 tydny me zaclo v praci bolet ucho jao bych ho mela zlomeny nemohla jsem se ho dotknout a ani dovnitr sahnout byka sme u doktora a ten mi povedel ze tam mam zanet ale ze tam nic zvlastniho nevidi. Dostala jsem kapjy 4x denen po 2 kapkach . po 3 dnech ucho trochu povolilo ale za dalsi…
- Dobrý den. Potřebovala bych radu. Dovoluji si Vám sem zaslat jeden z mých myšlenkových pochodů.. Předtím ale musím poznamenat, že občas mívám záchvaty (jsou popsané níže). Je to spojené s mým otcem, v minulosti nás psychicky a matku i fyzicky týral. Nemohu se z toho vzpamatovat byť je to již 5 let.…
- Dobrý deň, už dlhodobo ma trápia opakujúce sa zápaly stredného i vonkajšieho ucha - cca 2 roky. Doktorky mi opakovane predpisujú kvapky Infalin Duo, cca raz za mesiac a pol, ale obávam sa, že majú u mňa čoraz menší a menší účinok, nepohodlie (svědení, šteklení) prerastá do bolestí. Výtery mi spravili…
- Dobry den prosim marodim od 1.3.a do ted trpim velkymi bolestmi hlavy na cele spanky a horni cast hlavy cely den leky nezabiraji a v sobotu jsem byla na pohotovosti dali mi injekci a sebou dva prasky.Ted se snazim objednat na neurologii aby mi pomohli.Cim by to mohlo byt?Dekuji vam moc Voborilova
- Dobrý den, chtěla bych se optat jaké léky mohu používat v 6 měsíci těhotenství na kvasinkovou infekci. páli mě a svědí, mám ji zduřelou, výtoky už ustoupili. Poradte mi co je pro tehotnou nejbezpečnější. děkuju
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: