liposukce břicha
Dobrý den, pane doktore Šťepáne,
chce se zeptat zda je možné u Vás provézt liposukci břicha a zda je možné provézt zákrok na pojišťovnu.
Děkuji za informaci.
Děkuji za informaci.
Liposukci břicha provádím, ale pojišťovna ji nehradí. Stejná situace je ve všech zdravotnických zařízeních v ČR. Liposukce je vždy kosmetický zákrok hrazený pacientem.
Obdobné otázky
- Dobrý den, ordinuje ještě paní doktorka a nebo je v ordinaci jen pan Kyrylo Trygub? Berete nové pacienty?
- dobri den mam takovi problem že když se chcy milovat a zastčim ho do pochvy tak hnedt vystřiknu da se stim neco dělat nake prašky potřeboval bych poradit moc děkuji
- Dobrý den dostala jsem na vás kontakt zabýváte se prosím i dětskou psychologií? potřebovala bych vyšetřit dceru děkuji s pozdravem
- Kvůli vysokému močovému reziduu ( až 300 ml ) a zvětšené prostatě mi byla provedena operace prostaty metodou TURP. Před operací mi byl na dobu cca 10 týdnů zaveden katetr, aby před operací došlo k určitému zotavení či zpružnění ochablého močového měchýře. Tato opatření snížila močové reziduum,…
- Dobrý den, Mám mateřské znamenko na ruce, které pořád strašně svrbi už celý měsíc, a občas má na sobe slupku nahoře. Mám objednání na prohlídku k Vám za měsíc. Je to v pořádku čekat měsíc, nebo musím jít do nemocnice už teď? Moc Vám děkuji!
- Dobrý den, řešíme s manželem krizi v manželství kdy jsem přišla na jeho dlouhodobou nevěru. Větší problém vypořádat se s tím má manžel. Doporučila mi vás kamarádka. Ráda bych se zeptala jak u vás probíhá placení, jestli je nějaká možnost hrazení pojišťovnou. Děkuji za odpověď
- Dobrý den, ráda bych se zeptala na možnost konzultace ohledně poporodní deprese. Mám 4 měsíční holčičku a už od porodu jsem absolutně vyměněná. Ovládá mě zlost, zároveň strach o malou. Pomalu ji ani nedávám nikomu pochovat. Vše se začalo odrážet i na mém manželství. Manžela neustále komanduju…
- Dobry den, mam periartritidu ramene,po urazu se to zhorsilo, ze 14 jsem nemohla pohnout rukou.Je to skoro tri mesice,rameno boli stale hodne. Dvakrat jsem mela opichnuti a nepomohlo to. Boli to v klidu a v noci..Rehabilitace probehla,.Prosim o radu,ta bolest uz nejde vydrzet.Dekuji
- Dobry den, mam periartritidu ramene,po urazu se to zhorsilo, ze 14 jsem nemohla pohnout rukou.Je to skoro tri mesice,rameno boli stale hodne. Dvakrat jsem mela opichnuti a nepomohlo to. Boli to v klidu a v noci,uz nevim co stim.Rehabilitace probehla,a jinak uz nevim co.Prosim o radu,ta bolest…
- Dobrý den, ráda bych se zeptala na váš názor na "vracení do minulých životů" skrz hypnózu.. Četla jsem pár knih a už v 15 jsem si přála něco takového zkusit. Myslíte, že je to možné? Či rovnou - máte s tím zkušenosti?