Krvácení dásní a zubní kámen
Mám na vás prosbu o radu. Poslední dobou mi samovolně krvácí dásně a myslím si že mám na zubech zubní kámen. Po poslední špatné zkušenosti se svým praktický zubním lékařem, jsem péči o zuby trochu zanedbal, naposledy jsem byl před dvěma lety na prohlídce. Přiznám se že mám trochu strach, ale vím že je nejvyšší čas problém řešit. Co by jste mi doporučila prosím?
Děkuji. S pozdravem
Tomáš
Děkuji. S pozdravem
Tomáš
Dobrý večer, doporučím Vám se určitě objednat na dentální hygienu, kde vyřešíme problém s krvácením dásní a zubním kamenem. Doporučím Vám správnou techniku čištění a vyberu vhodné kartáčky. Dále bude asi třeba navštívit preventivně zubního lékaře pokud jste nebyl tak dlouho.
Budu se těšit na případnou spolupráci. Hezký večer, Denisa Gayerová
Budu se těšit na případnou spolupráci. Hezký večer, Denisa Gayerová
Zveme vás na návštěvu: - 880 Kč
Návštěvu si můžete objednat přes portál Známylékař.cz. Použijte tlačítko Objednat se.
Obdobné otázky
- Dobrý den, Nevím přesně jak dlouho, myslím že to bude už okolo dvou let, mám u konečníku malinkou bouli, kterou jsem nijak neřešil, jelikož mě nebolela a ani nijak nevadila. Občas když jsem měl zácpu, tak jsem uviděl kapky krve na toaletním papíře, které jsem dával za vinu té zácpě. Poslední 3-4 dny…
- Dobrý den,poslední rok si nevím rady s dcerou (7 let) tváří se jako neviňátko,ale přitom lže,ubližuje bráškovi (1,5 ),když něco provede na vše říká nevim,začala bojkotovat hygienu,základní návyky ,vše jí musím říkat jak malému děcku,nic sama od sebe neudělá,pořád se musí napomínat, už i půl roku řeším…
- Dobry den, vylihly se nam kacenky indickeho bezce. Vse je vporadku, ale nekdo me strasil, ze musim vsechny odcervit, jinak mi do 6-ti tydnu mohou chcipnout. je to pravda?
- Dobrý den pane doktore rad bych se vás chtěl zeptat je mi 39 let a jsem muž ale v podvědomí se cítím byt víc ženou než-li mužem a tak se vás chci zeptat zdali by jste mi mohl poradit. Do budoucna bych se chtěl nechat přeoperovat na ženu, Předem vám děkuji za kladnou odpověď. S pozdravem pan František
- Dobrý den, chci se zeptat, dělají se mi na chodidle pupínky (někdy až malé puchýřky), které svědí a pak se začnou loupat. Manžel to měl na prstech u ruky (už mu to zmizelo).Nevím, zda jsem nechytla nějakou plíseň, nemohu se toho zbavit. Teď máme 4měsíčního kojence a už se nám nevejde do vaničky, chtěla…
- Dobrý den, pane doktore, Rada bych se zeptala, jsem v 35tt a pan doktor mi ze steru z pochvy zjistil eterococcus faecalis a escherichia coli. Jeste predtim nez prisli vysledky mi nasadil globule macmiror kvuli vytoku, na vysledky mi pote uz nic nerekl. Docetla jsem se, ze je to ze strev, coz opravdu…
- Dobry vecer. Pane doktore dcera (2r) miva zachvaty vzteku kdyz neni po jejim. Nepomaha nic, ani po dobrem ani po zlem. Byva v nepricetnem stavu. Mame Vas vyhledat? Nevim kudy kam. Dekuji
- Dobrý den a děkuji za odpověd pane doktore Labonku Na neurologické vyšetření chodím už od února a na nic nepřišli.Byl mi předepsán lék Rivotril a kontrola opět za 3 měsíce. a žádné zlepšení.Hezký den.
- Dobrý den ,potřebuji poradit ohledně mé dcerky 11.let ,já od mala vidím duchy ale nemám znich strach jsou mojí součástí života ,dcerka je vidí také když byla malá tak to tak nevnímala ale nyní se jich bojí vidí i černé postavy které se jen mihnou nebo projdou z jedné mísnosti do druhé od mala vyžaduje…
- Dobrý den,ráda bych se zeptala zda přijímate nové pacienty,a zda se specializujete i na řešení partnerských vztahu(vyrovnat se s rozchodem atd.) Děkuji