Kde odstraňují přisedlé bradavice?
prosím o radu, kam se obrátit. Potřebuji odstranit přisedlé bradavice na trupu a ruce. Platí se za tento zákrok? Kožní lékařka, kam chodím, toto neprovádí. Děkuji.
Dobrý den, nejprve se musíme podívat o jaký typ bradavic jde, pak se rozhodneme, jakým způsobem lze problém vyřešit. Pokud se jedná o bradavice infekční, pak zákrok hradí pojišťovna. Pokud jde jen o kosmetický problém, pak je cena dle rozsahu. Kubíčková
Obdobné otázky
- Dobrý den. Zvažuji liposukci boků. Chci se zeptat, po odstranění tuku můžu očekávat návrat usazování? A cenově je to podle toho kolik tam toho člověk má a nebo je cena pevná? Děkuji Katka
- Dobrý den pane doktore, můj dotaz se týká zranění po vážné autonehodě, utrpěl jsem tříštivou zlomeninu stehenní kosti, načež mi byla operativně stehenní kost vyztužena kovovou tyčí, je to už rok a neustále mně trápí bolest celé nohy, která vystřeluje od kyčle až do lýtka, při nadzdvihnutí nohy ať už…
- Dobrý den vážená paní doktorko, mám problém s maminkou, která má 78 let. Nemůže v noci spát, tak to dohání přes den a když náhodou se jí podaří v noci usnout, tak mívá tak živé sny, že se do nich úplně zapojí. Např. zdálo se jí, že někdo leze přes okno, tak ve spánku vstala a šla držet okno, aby se ten…
- Dobry den, nemohl byste vysvetlit jestli mate na ordinace ty moderni pristroje jako: healozone, a mikroskop))) A co znamena "Ceny platí pro pacienty s veřejným zdravotním pojištěním." A jestli pacient nema zdravotní pojištění, nebo ma neverejny? Dekuju... p.s. u vas na strankach o vybaveni moc nenapsano
- Dobrý den, mám již indikován problém s vpadlou kostrčí, stažené pánevní dno. Dále související stažené vazy kyčelních kloubů, pootočená žebra (spíše pravostranně), navazují problémy s držením horní poloviny těla lopatek a ramen či předsazená hlava. Bolesti křížové oblasti mě trápí přes tří měsíce a ráda…
- Dobry den,chteli by jsme nejak pomoct chlapci 8let.Problemy ve skole ..trapí ho jeden kluk.Nechce chodit do skole ..zacal spatne spat ..pred usinanim je nervozni.nekdy se vzbudí a nemuze pak usnout.Už se nám i dvakrat pozvracel.dekuji
- Dobrý den, hledám pediatra, pro zatím svoje nenarozené dítě (termín porodu 7.3.2015). Tímto jsem se chtěla informovat o možnosti registrace u Vás? Zda přijímáte nové klienty nebo máte stop-stav? Předem velice děkuji za odpověď Hezký den Eva Kartschallová
- dobry den lecim se uz 2roky s pravou nohou .pred 2rokama jsem svoji vahou spadla na pravou nohu a od te doby mam bouli mezi palcem a kotnikem doktor mi dal ortezu a porad posilal na nejake vysetreni a stale nic porad to moc boli a nemuzu dlouho chodit a omezujeme to kolikrat mam problem se postavit na…
- Dobrý den chtěla jsem se zeptat, zda přijímáte nové pacienty.Naše nynější lékařka ukončila svoji činnost. Jsme čtyři matka a tři děti. Děkuji Židková
- Dobrý večer. Již dlouhou dobu - zhruba 4 roky mě trápí bodající bolest v oblasti pod levou lopatkou. O co by se zhruba mohlo jednat? Děkuji za odpověď.