jizva - uzdička
Dobrý den, mám problém s úzdičkou, neřekl bych že je krátká, protože jsem s ní neměl problémy, bohužel se mi natrhla, nenechal jsem jí zahojit a mám tam jizvičku, která má tendenci se pořád natrhávat, prosil bych o nějakou radu, děkuji
Dobrý den, radila bych vám zajít na urologii, kde se na to lékař podívá a rozhodne o další léčbě. Obvykle se provádí frenuloplastika, přesný popis vám podá vyšetřující lékař, s pozdravem, Dr. Friedová
Obdobné otázky
- Dobrý večer paní doktorko. Mohu se zeptat ? Mám 5 dní zpoždění s menstruací. Těhotenský test mi ukázal negativní výsledek i když jsem se s přítelem milovala a snažíme se o mimčo. Mohu být těhotná i když test ukazuje negativní výsledek?
- Dobrý den.Chtěla bych se podrobit testu osobnosti,prostě zjistit,jak silnou nebo slabou mám osobnost.Je to možné třeba u vás?
- Dá se,prosím Vás vyléčit obsedantně kompulsivní porucha,hlavně opakované mytí rukou,klik atd. všeho čeho se dotýkám, děkuji za odpověd.
- Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda je můj problém s rukou vhodným případem pro fyzioterapeuta. Asi před 3 měsíci jsem si zřejmě natrhla sval na pravé paži (můj ortoped to takto konstatoval s tím, že se to samo zajizví). Ovšem od té doby při fyzické zátěži a při určitém úhlu mě ruka bolí, občas…
- Dobrý den, v souvislosti s vyšetřením pro primární sterilitu jsem byla odeslána na imunologické vyšetření. V moči byly zjištěny batkerie E.coli 10/5 a doporučena konzultace s urologem. Dle výseldků je sedimentace klidová. V ranném dětství jsem měla problémy s močovými cestami - vyléčený oboustranný reflux…
- Dobry den mam takovy problem jsem z manzelem 11let byl vzdy velmy dobry ochotny a skveli tata neveru sam odsuzoval ale pred 2mesici mi jedna prostitutka kterou sem znala ze socialni siti napsala ze byl za ni muj manzel a poslala i zpravy od nej jako dukaz stalo se to v listopadu on moc prosi chce aby…
- Dobrý den, Chtěl bych Vás požádat o radu. Je mi 52let a už asi 6 let mám problémy s erekcí. Při odběrech mi bylo zjištěno nedostatek testosteronu, protože můj hlavní problém je v poklesu libida – nemám chuť na sex. Dostával jsem i TST v tabletách a erekce byla v pořádku, ale jakmile jsem lék přestal…
- Deprese mladistvé, naše vnučka /19/ má 95% příznaků deprese.Žije nepřijatelným způsobem, rodiče nenávidí,v současné době je u nás.Rádi bychom se poradili,jako aktivní prarodiče, jak na ni působit nebo spíše nepůsobit. S pozdravem Jaroslav s chotí
- Dobry den,mame 8 letou dcerku a nedavno jsme se prestehovali do nového domecku,v pokojicku se hrozne boji a nechce tam spat,a tak spim s ni,ale i to je občas nad me sily.vyvola si v sobe strach,knoura a nemuzu ji třeba i dve hodiny utisit.boji se usnout.jsem bezradna.