Jakou používat obuv, případně vložky do bot při patní ostruze? Odpovědi typu mohla,mohlo, možná těc
Jakou používat obuv, případně vložky do bot při patní ostruze?
Odpovědi typu mohla,mohlo, možná těch už jsem slyšel mnoho, prosím o opravdu fundovanou odpověď.
Jedna z možností je individuální vložka či gelová podpatěnka, další pak opich kortikoidem, rázová vlna či ozářky patní kosti. Každému funguje něco jiného.
S pozdravem Pavel Krejčí
S pozdravem Pavel Krejčí
Obdobné otázky
- Dobrý den, prosím jak staré musí být vyšetření ultrazvuku, nebo mamografu před operací prsou? Děkuji Hanka
- Dobrý den, na gynekologické preventivní prohlídce jsem byla naposledy v 61 letech, nyní mi bude 65 a lékařem mi bylo řečeno, že bych měla na prevenci chodit i v tomto věku. Je to tak? Děkuji za odpověď!
- Dobrý den, máme 17-měsíčního samečka Křečka Královského. Posledních pár týdnů chodí čím dál tím víc na záchod, od včerejška při močení i usíná, škube se a malinko píská. Jinak se chová úplně normálně. Chci se zeptat, jestli se s tímhle problémem dá ještě něco dělat nebo už je to stářím. Předem děkuji…
- Dobrý den chtěla bych se zeptat, mám rovnátka a zda se mi, ze se mi zkrivil jeden zub. Myslíte, ze mám zajít k zubaři?
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Ve zprávě od gynekologa je napsáno: hrdlo s tenkým hypoechogenním proužkem v kanálu cca 1-2mm. Lékař se o tom nezmínil. V ordinaci řekl, že je vše v pořádku. Později jsem si přečetla lékařskou zprávu a teď jsem z toho neklidná. Mohl byste mi prosím vysvětlit, co to znamená?…
- Dobrý den, ráda bych se zeptala zda mi můj lékař vystaví zdravotní průkaz v případě, že jsem měla problémy se zlatým stafylokokem v krku, měla jsem problémy s hodně zvýšenými jaterními testy a měla jsme také infekční mononukleózu. S tímto vším jsem měla problémy od loňského dubna. Stále ještě však docházím…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Dělají se mi cca měsíc svědivé pupínky na kotníku, nártech a achilově šlase. K připovnání vypadají jako od kopřivy a svědivé. Předem děkuji za radu.
- Dobrý den, hledám psychiatrickou pomoc pro anglicky mluvícího přítele - léčba závislostí, deprese. Budu vděčná za jakýkoliv kontakt. Moc děkuji.
- Již několik let se léčím se žaludkem.V roce 1992 jsem měla zl.zloutenku a zánět v břiše.Rozsirovali mi žlučovody.Bylo to za pět dvanáct.Nyni již delší dobu mam průjem a po každém jídle trochu zvracim.Mam bolesti břicha, které jdou,až do zad.Byla jsem na sonu, žlučník objemnější, pankreas nebyl vidět…
- Dobrý večer mám moc velikou prosbu manžel má moc velké deprese má doporučení od lékaře k psychiatrovy pořád říká že umře že to nedá zhubnul a pořád spí straní se lidí nevím si už rady jak bych mu pomohla obešla jsem všechny lékaře v Děčíně a nikdo ho nepříjme maj plno prosím paní doktorko pomožte mu…
Máte podobný problém? Tito specialisté vám mohou pomoci: