Jak se objednat?
Dobry den, rada bych se k vam objednala i se svou dcerkou 2,5 roku. Ja mam problém s pokozkou ve vlasech i na tvari a dcerka po celem tele. Nevim jak se objednat. Dekuji
Dobrý den. Můžete přijít každé po, stř i čtvr od 8-10hod, bez objednání.Nebo Vám můžu navrhnout termín na pátek 17.2. v 8:45hod. S pozdravem sestra Váchová........prosím o podpis,děkuji
Obdobné otázky
- Dobrý den, pane doktore, poprosím Vás o radu ohledně testování na pohlavní nemoci. Existuje na území ČR pracoviště, které je schopné otestovat pacienta na všechny pohlavní nemoci? Od roku 2000 docházím na Krevní centrum v Ostravě-Porubě, kde za HIV test požadují téměř 700 Kč. Potřeboval bych…
- Dobrý den, prosím Vás, můžu na zánět užívat Polygynax - 6 vaginálních tobolek v případě, že stále kojím? Dle přiloženého letáku - v době kojení není vhodný? Děkuji za odpověď.
- dobry den chtela bych se zeptat jsem po3 cisaragach a mam nejak zvadly bricho kolik by prosim stala plastika bricha dekuji
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda léčíte i fobie. Můj strach se den ode dne rapidně zhoršuje. Vím, že potřebuji pomoc co nejrychleji. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den, berete i děti? Nutně potřebuji dětského psychologa, ale skoro nikdo nebere VZP a 500 Kč za hodinu platit nemůžu.
- Dobrý den, dokážete mi prosím pomoct v případě, kdy mám těžké deprese a sebevražené myšlenky? Opouští mě síly s tím už déle bojovat, začínám být apatická a zhoršuje to i mé, už tak velmi chatrné zdraví. Děkuji za odpověď. Případně, jak se k Vám mohu objednat.
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mám navštívit dermatologa když mě už pár let neroste nehet na palci u nohy, nebo nějakého jiného specialistu ? Nehet neroste, akorát je o něco hrubší a má přes celou plochu jakoby naštípnutý zářezy a po okrajích je mírně nažloutlí. Děkuji S pozdravem
- Dobrý den, obracím se na Vás se svým problémem. Je toho hodně a asi nebudu vypisovat vše. Mám za sebou dva císařské řezy, při druhém jsem byla psychicky na dně, miminko mi převezli do Prahy a já musela zůstat ve Slanym. Už při zákroku jsem se celá klepala, tlak hrozně vysoký a prostě…
- Dobrý den Jak dalece ovlivní náhradní kyčelní kloub /kov/ výsledky měření na BICOMu ? Lze provést korekce _inverze frekvence kovové náhrady a tím nedojde k ovlivnění výsledku měření ? Děkuji
- Dobry den pani doktorko , chtela bych se zeptat zda je nutna opera ce plotenky na mahneticke rezonanci bylo zjisteno masivni lateralni herniaci disku L5 / S1 doleva s kompresi korene S1 , mam velke bolesti nohy , ale operaci bych se chtela vyhnout , chtela bych znat i Vas nazor , dekuji moc a…